Caithrona White nämnde Carrey i självmordsbrevet

Publicerad 2015-10-05

Tog livet av sig med hjälp av tabletter

Jim Carreys och ex-flickvännen Cathriona Whites relation var inte avslutad.

Paret ska bara ha tagit en kort paus, och Cathriona nämnde Jim Carrey i sitt självmordsbrev, skriver TMZ.

För drygt en vecka sedan hittades Jim Carreys, 53 före detta flickvän Cathriona White död i ett hus i Los Angeles. Hon ska ha tagit livet av sig med hjälp av en överdos tabletter.

Carrey och White hade haft en kärleksrelation fram och tillbaka de senaste tre åren, men amerikanska medier har tidigare rapporterat att de inte var tillsammans när Cathriona gick bort.

Skriver om Carrey

Nu uppger TMZ att parets relation aldrig avslutades helt. Jim Carrey ska ha velat ha en kortare paus från Cathriona White, men så sent som i september fångades de på bild under en romantisk middag. Kort därefter ska Carrey ha brutit.

Enligt källor till sajten ska Cathriona ha skrivit om Jim Carrey i sitt självmordsbrev.

”För känslig för denna jord”

Carrey ska vara bedrövad efter händelsen, och har erbjudit Cathrionas irländska familj att betala för begravningen samt för deras flyg till USA och boende där.

– Hon var en genuint snäll och ömtålig irländsk blomma, för känslig för denna jord, till vilken att älska och bli älskad var allt som betydde något. Mina tankar går ut till hennes familj och vänner och till alla som älskade och brydde sig om henne, sa skådespelaren till People efter hennes död.

Cathriona White blev 30 år.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln