Älvdalen

Svenska Malin – en kopia av stjärnan

Av: 

Isabel Norman

NÖJE

”Gossip girl”-Blake Lively har en svensk lookalike.

Malin Smith från Älvdalen har vunnit pris för att hon är så lik skådespelaren.

– De tittade på mig jättelänge, de trodde att jag var Blake, säger hon.

Malin Smith, 24, från Älvdalen är så lik skådespelaren Blake Lively, 28, att hon har vunnit en tävling som tv- och streamingtjänsten C More har arrangerat. Det var Malin Smiths kompisar som anmälde henne till tävlingen och nu har hon vunnit två biljetter till Guldbaggegalan den 18 januari.

– Det känns roligt. Jag har aldrig vunnit något så jag tycker att det här är jätteroligt. Jag ska ta med mig min pojkvän och det blir nog en mysig vistelse i Stockholm, säger Malin Smith.

Sedan några år tillbaka bor hon i Göteborg och berättar att det händer att folk kommer med kommentarer om att hon liknar Blake Lively.

Blev utstirrad på ett fik

– Jag har fått höra det några gånger faktiskt så jag blev inte jättechockad över att ha blivit taggad. Men jag är chockad över att ha vunnit och över att ha fått så många likes. Jag kan inte själv se att jag är så lik henne men det är jätteroligt, säger hon.

Tv-serien ”Gossip Girl”, där Blake Lively har en av huvudrollerna utspelade sig i New York. Men när Malin Smith åkte dit på semester blev hon inte stoppad av några fans. Men när hon jobbade på ett fik i Norge blev hon uttittad.

– För några år sedan, när jag jobbade på ett kafé i Norge stod två tjejer och tittade på mig jättelänge. Jag trodde att de var kunder, så jag frågade om de ville ha hjälp med något. Men då bad de om ursäkt och sa att de tittade för att de trodde att jag var Blake”, säger hon.

ANNONS

Fynda badkläder hos Ellos. Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Blake Lively drar ett streck över gamla succén

ÄMNEN I ARTIKELN

Älvdalen

Klick!