Justin Bieber

Justin Bieber vägrar plocka sopor

Av: 

Ann Edliden

NÖJE

Stjärnan skolkar från samhällstjänst

Efter att ha ”äggat” sin grannes hus förra året dömdes Justin Bieber till samhällstjänst.

Nu står det klart att sångaren hittills uteblivit från att plocka skräp från Los Angeles gator. Stjärnan skyller på en fotskada som han fått efter en fotbollsmatch.

Justin Biebers advokat rapporterade under tisdagen till rätten att sångaren varit närvarande vid nio av tolv terapitimmar. Bieber dömdes efter att i januari förra året ha kastat ägg på grannens hus till ett skadestånd på 80 000 dollar, drygt en halv miljon kronor i böter. Pengarna är betalda och ilsketerapin som han tvingats genomgå är snart avklarad, men när det gäller samhällstjänsten vägrar stjärnan enligt uppgifter.

Enligt TMZ skriver Biebers övervakare att han ”har visat en vilja att samarbeta och uttryckt en önskan om att fullfölja samhällstjänstimmarna och terapisessionerna”.

– Jag förstår att äggkastning verkar harmlöst, men det är klassat som en förseelse, sa polismannen David Thompson när händelsen inträffat, enligt Rolling Stone.

Stukade foten

I början av januari spelade Bieber fotboll under en semesterresa. Under en match stukade han foten och det är enligt hans advokat orsaken till att sångaren inte kan genomföra fem dagars samhällstjänst som planerat. Biebers advokat bifogade ett intyg från en kiropraktor som visar att stjärnan ska ha varit beordrad att inte stödja på foten under en hel vecka efter skadan.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Justin Bieber

Klick!