Taylor Swift gav kärleksråd till ett fan

Publicerad 2014-07-28

Hon är popstjärna och skådespelare.

Nu kan Taylor Swift addera ”kärleksguru” till cv:t.

”Må bra över att du älskar någon osjälviskt” skriver hon till ett fan på Instagram.

När Taylor Swift, 24, fick en förfrågan om relationsråd av signaturen ”Hannah” på Instagram, var hon inte sen med att svara.

Hannah undrar vad hon ska göra åt sina känslor för killen på andra sidan gatan, som redan har flickvän, men som hon länge har varit kär i, skriver Contactmusic.

”En kille jag har världens största crush på, och han kommer aldrig att känna samma sak för mig. Taylor Swift kan du ge mig något råd kanske? Jag älskar dig. Hannah”.

Svarade fan:et

Taylor Swift svarar i en lång kommentar.

”Jag tror att vi växer upp och tror att den enda kärlek som räknas som sann är kärlek som varar för evigt. När ditt hjärta brister är det första en främling frågar ”hur länge var ni två tillsammans?” Som om din smärta skulle kunna definieras av hur länge du var med någon. Eller om du någonsin var med någon. Jag tror inte att det är så det fungerar” skriver Taylor Swift och fortsätter:

”Osjälviskt och vackert”

”Vad som än händer med den här situationen, vill jag att du förstår att det du känner är osjälviskt och vackert och vänligt. Du älskar någon helt och hållet för att du älskar någon, inte för att du utgår från att dina känslor ska besvaras. Må bra av att vara någon som älskar osjälviskt. Jag tror att du någon dag kommer att hitta någon som älskar dig på exakt samma sätt.”

Taylor Swift, vars låtar ofta handlar om just kärlek, har tidigare kopplats ihop med bland andra skådespelaren Jake Gyllenhaal och One direction-stjärnan Harry Styles.

ANNONS