Diddy bryter tystnaden efter Kim Porters död: ”En mardröm”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Modellen och skådespelaren Kim Porter hittades död tidigare i veckan.

Nu uttalar sig Sean ”Diddy” Combs, som hade barn tillsammans med Porter, för första gången om den tragiska händelsen.

”Jag vet inte vad jag ska göra utan dig, älskling”, skriver han i ett känslosamt inlägg på Instagram.

I torsdags, runt tolv på dagen lokal tid, larmades polis till Kim Porters hem i Los Angeles. Enligt källor till TMZ handlade samtalet om en person som drabbats av hjärtstillestånd.

Dödsorsaken är ännu okänd, men enligt källor till TMZ ska Porter haft influensaliknande symtom i flera veckor och hon ska inte ha blivit bättre.

Kim Porter hade ett av-och-på-förhållande med världsstjärnan Sean ”Diddy” Combs i 13 år. De fick även tre barn tillsammans.

Diddy: ”Jag saknar dig”

Nu bryter Diddy tystnaden efter Kim Porters död. På Instagram publicerar han en video på en fotografering för Essence magazine, som gjordes i december 2006, med honom och en gravid Kim Porter. Hon väntade då tvillingarna Jessie James och D’Lila.

”De senaste tre dagarna har jag försökt vakna från den här mardrömmen. Men det har jag inte. Jag vet inte vad jag ska göra utan dig, älskling”, skriver han i det känslosamma inlägget och fortsätter:

1 av 2 | Foto: AMY SANCETTA / AP
Kim Porter och Sean ”Diddy” Combs på Oscarsgalan 2005.

”Jag saknar dig så mycket. I dag ska jag hylla dig, jag ska försöka finna orden för att beskriva vårt obeskrivliga förhållande. Vi var mer än bästa vänner, vi var mer än själsfränder. Vi var något helt annat. Och jag saknar dig så mycket.”

Kim Porter och Diddy fick sitt första gemensamma barn, Christian Combs, 1998. 2006 föddes tvillingarna Jessie James och D’Lila. Kim Porter har även en 27-årig son, Quincy Brown – också han skådespelare – från ett tidigare förhållande med artisten Al B. Sure!.

Hon blev 47 år.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN