Big bang theory (tv-program)

"Big bang theory" slutar efter nästa säsong

Av: 

TT

NÖJE

Nu står det klart att den kommande tolfte säsongen blir den sista för Sheldon och gänget. I ett pressmeddelande som bland annat Variety har tagit del av meddelar Warner Bros, CBS och serieskaparen Chuck Lorre att nästa "The big bang theory"-säsong blir den sista.

Jim Parsons, Kaley Cuoco, Johnny Galecki och resten av skådespelarna tar farväl av sina rollfigurer i "The big bang theory" i och med den aktuella tolfte säsongen, rapporterar Variety. Arkivbild.

"Vi är för evigt tacksamma för våra fans och för att de har stöttat 'The big bang theory' de senaste tolv säsongerna. Vi, tillsammans med skådespelarna, manusförfattarna och resten av medarbetarna, är otroligt tacksamma för seriens framgångar och siktar på att leverera en sista säsong, en avslutning på serien, som tar 'The big bang theory' till ett episkt kreativt slut."

"The big bang theory" handlar om de geniala fysikerna och rumskamraterna Sheldon (Jim Parsons) och Leonard (Johnny Galecki) och deras vänner. En lång rad kända namn har spelat sig själva i serien, bland andra "Star wars"-skådespelaren Carrie Fisher, fysikern Stephen Hawking och Steve Wozniak, en av Apple-grundarna.

Den sista säsongen har amerikansk premiär den 28 september.

ANNONS EXTERN LÄNK

Pro behandlingar anpassade för hemmabruk - 25% på Swiss Clinic hos NordicFeel här

NordicFeel

Publisert:

LÄS VIDARE

STREAMINGGUIDE: Jakt på seriemördare

ÄMNEN I ARTIKELN

Big bang theory (tv-program)