Carolina Gynning

Carolina Gynnings lyxköp efter separationen

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

I våras separerade Carolina Gynning.

Nu har hon gått vidare – och har bland annat gett sig själv en tidig 40-årspresent.

En lyxig lägenhet på partyön Ibiza.

– Jag ska ner dit och festa och ha kul, säger hon om den kommande födelsedagen.

Hon kom dit redan som 18-åring. Allt sedan dess har Carolina Gynning, 39, drömt om en egen bostad på spanska ön Ibiza. Nu har det blivit verklighet. Tv-profilen avslöjade nyligen på sin blogg att hon köpt en 70 kvadratmeter stor lägenhet.

– Jag har köpt min drömlägenhet på Ibiza, äntligen. Jag har velat ha det i många år. Jag har letat efter ett objekt som jag både har råd med och som passar mig och mina barn. Jag är så lycklig, säger Carolina Gynning till Nöjesbladet.

– Det är en stor lägenhet med fet terrass där jag kommer trivas alldeles utmärkt.

Den 6 oktober i år fyller tv-profilen 40 år.

– Min present till mig själv är lägenheten, säger Carolina Gynning, som drar till Ibiza igen när det är dags för födelsedagsfirandet.

– Jag ska ner dit och festa och ha kul. Jag har börjat bli lite inne i new age, och känner att jag kanske ska testa lite nya grejer inom det. Mer än så säger jag inte, men ni som vet, ni vet.

Carolina Gynning.

Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD

”Är fruktansvärt”

Carolina Gynning kan se tillbaka på en tuff vår. I mars meddelade hon och Alexander Lydecker, 37, som varit ett par sedan 2010, att de går skilda vägar.

– Det har varit jättetufft. Framförallt att man inte får ha sina barn hela tiden är fruktansvärt. Men jag mår mycket bättre nu. Jag har börjat yoga, jag tränar mycket och jag har min häst. Jag försöker fylla livet med andra saker.

Ännu en sak som fyller hennes vardagar framöver är inspelningen av eftersnacksprogrammet till ”Ex on the beach” – ”Exen berättar allt”. Carolina Gynning beskriver årets säsong av skandalsåpan som värre än någonsin.

–  Det jag har hört är att det är mer drama, de ballar ur mer och det är väldigt fascinerande att se. Som småbarnsmamma och att man hänger mest ute på landsbygden så var jag chockad av att se det här programmet första gången.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Carolina Gynning om ohälsosamma tiden efter tuffa separationen

ÄMNEN I ARTIKELN

Carolina Gynning

Ibiza