Nu har de hittat rätt

NÖJE

De ensamma mammorna Petra och Helena är inte ensamma längre

Båda sökte kärleken i ”Ensam mamma söker”. Men 25-åriga Petra Svensson hittade den inte i någon av killarna i programmet, och 39-åriga ­Helena Puhakkas förlovning med den tolv år yngre Oscar Qvant sprack efter fem månader. Nu har vinden äntligen vänt för mammorna och båda har hittat nya flammor.

– Det känns spännande och toppenkul. Det är någon som har funnits med i bilden ett tag. Men vi är inte från samma stad, berättar Helena Puhakka för Klick!

Paret har bara träffats i några veckor och Helena vill vänta med att berätta vem den hemlige kärleken är tills hon är säker på att de är ett par. Ivriga rykten om att hon skulle dejta komikern Måns Möller har dock cirkulerat ett tag.

– Haha, nej det är inte han. Men då hade jag fått ett extremt roligt liv, säger Helena.

Petra är också bara på dejtingstadiet. För drygt sex veckor sedan träffade hon en man på krogen i Jönköping. Han är äldre än Petra och har också barn.

– Jag känner att det här kan vara värt att kämpa för. Han har faktiskt fått träffa mina barn redan. Vi får se hur det går. Jag håller tummarna, berättar en glad Petra för Klick!. 

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!