Aerosmith-sångaren hade en affär med 15-åring

NÖJE

Beskriver kärleken som "mystisk" och "delikat"

Foto: Nya Idol-gänget Randy Jackson, Jennifer Lopez, Steven Tyler och Ryan Seacrest.

Inte nog med att Steven Tyler säger barnförbjudna ord i tv.

Den åldrade Aerosmith-sångaren har dessutom en skandalös historia av affärer med minderåriga bakom sig.

En 15-åring ska finnas på tvivelaktiga "meritlistan".

Steven Tyler, före detta rock'n'roll-man och numera tv-profil i American Idol gör för sitt bästa för att skamfila sig själv tillbaka till sin ungdoms forna glansdagar. Skandal efter skandal radas upp kring den forne Aerosmith-sångaren.

Förra veckan mimade han USA:s mest förbjudna ord till en av Idol-deltagarna, och en hel nation gick upp i limningen. Nu framkommer det att Tylers profilstarka läppar varit involverade i andra förbjudna aktiviteter.

Enligt tidningen Star Magazine har han en historia av att stöta på osedligt unga flickor bakom sig. De som är bekanta med hans karriär kanske inte höjer på ögonbrynen åt dylik information, men att han har haft ett treårigt förhållande med en 15-åring torde väcka viss förvåning även hos den mest avtrubbade. Det hela skedde förvisso på 70-talet då Tyler inte var rockfarfar ännu. Men väl gammal nog för fällande dom för sex med minderårig i de flesta amerikanska delstater.

Om relationen var av sexuell art vill säga. Själv lär Tyler ha beskrivit parets kärlek som "mystisk", "fantastisk" och "delikat", och enligt en vän till flickan var Steven Tyler galet kär. Trots att kvinnorna kastade sig för rockstjärnans fötter ville han inte ha någon annan än henne, enligt artikeln i Star Magazine.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!