Pitt i blåsväder efter Aniston-uttalande

Foto: AP
Brad Pitt och Jennifer Aniston var gifta mellan 2000 och 2005.

Efter sex år berättar Brad Pitt slutligen om äktenskapet med Jennifer Aniston - genom att beskriva hur olycklig han var.

Det slutade i medial katastrof och filmstjärnan har nu fått göra en pudel.

Foto: AP
Angelina Jolie och Brad Pitt har varit ett par sedan 2005.

"Det blev väldigt tydligt att jag försökte hitta filmer om intressanta liv, men jag levde själv inte ett intressant liv. Jag tror att det berodde på mitt äktenskap. Jag försökte låtsas att det var någonting det inte var." Så låter det när filmstjärnan Brad Pitt för första gången talar ut om äktenskapet med Jennifer Aniston, ett äktenskap som slutade i skilsmässa 2005.

Okänslig

Intervjun publicerades på det amerikanska magasinet Parades hemsida på torsdagen, och Pitts uttalande fick omedelbart nöjesvärlden att gå i taket. Tidningarna rapporterade om hur Aniston "håller masken efter Pitts okänsliga kommentarer", och i kommentarsfälten rasade läsarna.

Kritiken har nu fått Pitt att gå ut med ett förtydligande, där han förklarar att det var han som var tråkig, inte ex-frun.

– Jag är ledsen att det kunde uppfattas så. Jen är otroligt givmild och kärleksfull och en hejdlöst rolig kvinna som fortfarande är min vän. Det är en viktig relation som jag värdesätter högt. Min poäng var inte att Jen var tråkig, utan att det var jag som blev det och det är helt mitt ansvar, säger han.

Hyllar Jolie

Förhållandet med Angelina Jolie däremot, beskriver Pitt som allt annat än tråkigt. I intervjun med Parade höjer han sambon, som han träffade under inspelningen av "Mr and mrs Smith" medan han fortfarande var gift med Aniston, till skyarna:

– Att göra Angie till mamma till mina barn är det smartaste jag gjort. Hon är en så fantastisk mamma. Åh, jag är så lycklig att jag har henne.

Sara Haldert/TT Spektra

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!