Ex-flickvän varnar Britney för Kevin

NÖJE

"Skriv ett äktenskapsförord och hiv-testa dig"

Britney Spears fästman Kevin Federline har svårt att hålla sig till en kvinna.

Efter tre år sticker han, varnar ex-flickvännen Kerri Whittington.

– Skriv ett äktenskapsförord och hiv-testa dig, uppmanar hon.

Foto: Britney Spears.

Britney Spears är inte den första kvinnan i Kevin Federlines liv. Och inte heller den sista, Åtminstone inte om man ska tro ex-flickvännen Kerri Whittington.

Den numera världskända dansaren har under sitt 26-åriga liv hunnit med att förlova sig tre gånger och skaffa två barn. Men de första två förhållandena har spruckit redan efter några år. Frågan är hur långvarigt det blir med Britney.

Uppmanar till hiv-test

Enligt uppgifter i The Mirror ska Kevin Federline ha sagt att han har svårt att vara med en och samma kvinna i mer än tre år.

– De må vara kära nu, men vem är inte det de första månaderna? Det var vi också, men tre år senare var vi miserabla, säger ex-flickvännen Kerri Whittington till The Mirror.

Ex-flickvännen, som Federline dumpade för skådespelerskan Shar Jackson, uppmanar också Britney till att låta sig hiv-testas.

– Kevin har legat med så många kvinnor och han använde aldrig skydd med mig.

Och med hänsyn till Federlines tidigare kvinnohistorier och halvbrutna löften om evig kärlek rekommenderar Kerri Whittington popstjärnan att skriva ett äktenskapsförord innan hon tar steget upp på altaret.

– Han kanske tröttnar på henne och träffar någon annan. Det har han alltid gjort, säger hon.

Per Mattsson