Så byggde Varela sin nya kulsprutekropp

avJonna Säll

Publicerad:
Uppdaterad:

Matias Varelas kulsprutekropp i ’Snabba cash 3’

1 av 2
Matias Varela.

Tunga kulsprutor och påfrestande actionscener.

Matias Varela är i superform inför tredje ”Snabba cash”-filmen.

– Pengaväskorna vägde något infernaliskt, säger Varela.

Den 30 augusti går actionfilmen ”Livet deluxe” upp på bioduken i Sverige. Skådespelaren Matias Varela, 33, som spelar Jorge Salinas Barrio, kan nu visa upp en superform inför den tredje ”Snabba cash”-filmen.

– I ettan skulle jag ju se ganska pundig ut, så till ”Livet deluxe” behövde jag bli större ganska snabbt. Så visst, jag har gått upp jävligt mycket, säger Matias Varela.

Många proteinshakes?

– Klart det blir några men jag är ganska försiktig med dem. Vissa polare har ju nästan ett helt apotek hemma, men bästa sättet är mat och träning, det är inte svårare än så. Lyfter man grejer som är tungt många gånger så kommer man att växa.

Krävande inspelning

För Varela är kroppen ett viktigt redskap i yrket.

– Att spela in en film som ”Livet deluxe” eller serien ”The Borgias” är extremt påfrestande. Bara att stå i kläderna som väger 25 kilo, som de gjorde i ”The Borgias”, gjorde att man var helt slut efter en dags inspelning.

Den tredje ”Snabba cash”-filmen var mer krävande än han någonsin kunnat ana.

– Det måste vara rekord i svensk action. Det är så mycket pang-pang, hoppa, springa, slåss och skjuta. Och det är hur jobbigt som helst. Jag vet inte hur jobbigt det är att vara gangster i verkligen för jag har ju inte rånat någon bank, men att låtsas att göra det är väldigt ansträngande. Jag kan föreställa mig att det är ännu jobbigare i verkligheten.

”Väger infernaliskt”

Du upptäckte att livet som gangster inte är så glassigt?

– I början var det kul, man var som ett barn med kulsprutorna ”kolla vad cool jag är”, men efter en stund var det otroligt tungt. Så ska man dessutom bära på 100 millar, pengaväskorna vägde något infernaliskt. Det var otroligt tungt när vi gjorde de scenerna, det krävde att man var i bra form.

Fakta

Namn: Louis Matias Karl Padin Varela.

Ålder: 32 år.

Yrke: Skådespelare.

Bor: Södermalm i Stockholm.

Aktuell: I tredje ”Snabba cash”-filmen ”Livet deluxe”. I filmen, som har premiär den 30 augusti, medverkar även succésvensken Joel Kinnaman.

Karriär i urval: ”Stockholm boogie”, ”Snabba cash”, ”Arne Dahl: Misterioso”, ”En gång i Phuket”, ”Snabba cash II” och tv-serien ”The Borgias”.

1 av 3
Perez HiltonKändisbloggaren Perez Hilton tappade förra året mellan 35-40 kilo i vikt. Hemligheten ska enligt honom själv vara strikt diet- och träningsregim.

Titta, vi har också skaffat superkroppar!

Publicerad: