Klick!

Så blåstes Angelina

Av: 

Olivia Svenson

NÖJE

Upplagt för catfight på röda mattan

Ett oundvikligt möte, en flykt från röda mattan och en hemlig hälsning från scenen.

På Oscarsgalan skrevs ytterligare ett dramatiskt kapitel – i tidernas triangeldrama.

Nerverna på spänn.

Naglarna vässade.

Stilettskorna klackade.

Det var upplagt för en sällan skådad catfight på Oscarsgalans i söndags natt – med Jennifer Aniston, 40, i det ena hörnet och Angelina Jolie, 33, i det andra.

Kamerorna var inställda på blixtkrig.

För första gången sedan Brad Pitt, 45, bröt upp från Jennifer och blev tillsammans med Angelina 2005 skulle de två kvinnorna vistas i samma lokal. Andas samma galaluft.

Smugglades in

Hollywood höll andan.

Och dramatiken lät inte vänta på sig. I ett försök att undvika en konfrontation på röda mattan vidtog Oscarsarrangörerna en ytterst ovanlig åtgärd och smugglade in Jennifer genom bilgaraget i stället. På så sätt slapp hon stå öga mot öga med exmaken Brad och hans Angelina.

Men fristen var bara tillfällig.

Inne i Kodak Theatre placerades hon och pojkvännen John Mayer, 31, ynka tolv säten från Brad och Angelina. När hon lite senare delade ut priset för bästa animation på scenen tillsammans med Jack Black stod hon bara ett stenkast från sin nemesis. Kamerorna zoomade givetvis in Angelina, som i ett försök att hålla masken till synes oberörd skrattade åt Jennifers skämt. Men artigheten gengäldades knappast. När Jennifer gick åt sidan för att vänta på pristagaren skickade hon en hemlig hälsning till Brad. Hon tittade på honom och log, mjukt. Däremot ägnade hon inte Angelina, som satt precis bredvid Brad, en endaste blick.

Men den iskalla stämningen har sin naturliga förklaring.

I snart ett halvt decennium har relationen mellan de båda kvinnorna varit minst sagt frostig. Brad träffade Angelina under inspelningen av filmen ”Mr and Mrs Smith” medan han fortfarande var gift med Jennifer. När han och Angelina sedan blev ett par lät ryktena om otrohet inte vänta på sig. På senare tid har de bara intensifierats. I höstas uttryckte Jennifer sitt missnöje med sin efterträdare i en intervju med tidningen Vogue.

– Det Angelina gjorde var inte alls coolt, sa hon då.

Nu planerar dessutom Brads före detta livvakt Mickey Brett att skriva en avslöjande bok om hur Angelina är en äktenskapsförstörare.

På tu man hand

Men i söndags höll filmstjärnan och sexbarnsmamman masken. För den samlade pressen berättade Angelina hur hon och Brad njöt av en romantisk kväll på tu man hand medan ungarna var hemma och ”slängde spaghetti på väggarna”.

Jennifer, å sin sida, tog med sig pojkvännen John på efterfest och log mot kamerorna.

Dramat var över – för den här gången.

ANNONS EXTERN LÄNK

Fixa vita tänder hemma på 30 minuter – köp smidigt startkit här

Dentway

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!