Graaf har köpt lyxvilla – för 17,5 miljoner

NÖJE

Paradvåningen i Stockholms innerstad såldes för några veckor sedan.

Nu kan Nöjesbladet berätta att Magdalena Graaf och fästmannen Filip Larsson köpt en lyxvilla i en av Stockholms mest exklusiva förorter.

Prislappen: 17 500 000 kronor.

Foto: Agneta Elmegård
Magdalena Graaf.

Det var hösten 2015 som Magdalena Graaf, 42, och fästmannen Filip Larsson, 43, lade ut sin 173 kvadratmeter stora paradvåning i Vasastan i Stockholm till försäljning. Till en början var utgångsspriset 14 850 000 kronor, men dessvärre stötte de på lite problem varpå priset sedan sänktes till 13 795 000 kronor.

”Lägenheten gör ett nytt försök på Hemnet, då våra köpare inte fick sitt hus sålt. Surt! Men nu tar vi nya tag. Vi har gått ner i pris. Skulle vara så skönt att få allt klart innan jul”, skrev Magdalena på bloggen så sent som i november.

Och prissänkningen gav önskat resultat. Några veckor senare skrev hon att våningen äntligen hade blivit såld.

– Nu mina vänner bär det av mot nya äventyr! Vi skrev precis under alla papper. Kul och läskigt på samma gång.

260 kvadratmeter

I början av december publicerade hon en bild på en ytterdörr på Instagram och skrev: ”Lycka! Lyckan var total när jag satte nyckeln i dörren”.

Men hon skrev däremot inte var flyttlasset hade gått. Nu kan Nöjesbladet berätta att de blivande makarna slagit till på en stor villa i en av Stockholms mest exklusiva förorter. Sedan en tid tillbaka är Magdalena och Filip skrivna på den nya adressen.

Den fristående villan gick loss på 17 500 000 kronor och består av åtta rum och kök fördelade på 260 kvadratmeter. Framför huset finns även en stor pool med tillhörande poolhus.

Magdalena och Filip har varit ett par i sju år och har sönerna Charlie, 6, och Louie, 1, tillsammans. Magdalena har även Lancelot, 17, och Tristan, 13, med förre fotbollsspelaren Magnus Hedman, 44 samt framlidne sonen Isak från en tidigare relation.

Nöjesbladet har sökt Magdalena Graaf för en kommentar.

De svenska kändisarna som gifte sig 2017 01:01
ARTIKELN HANDLAR OM