Isabella Löwengrip om sorgen efter skilsmässan: ”Fick ingen luft”

avLinn Elmervik

NÖJE

Snart ett år efter separationen från Odd Spångberg, 29, bearbetar Isabella Löwengrip, 27, fortfarande sorgen.

I sin blogg berättar hon om de överväldigande känslorna.

”Det bildades snabbt en klump i halsen som också hoppade till magen och gjordes om till kräkkänslor”, skriver hon.

1 av 2 | Foto: Martin Petersson
Isabella Löwengrip.

I våras berättade entreprenören Isabella Löwengrip att hon och maken Odd Spångberg bestämt sig för att separera efter fyra år som gifta.

Sedan dess har hon flera gånger beskrivit besvikelsen över att behöva splittra familjen.

Och Isabella som har barnen Gillis och Sally med Odd, tampas fortfarande med tuff sorg. I sin blogg beskriver hon de mörkaste stunderna.

”Livet var upp och ner”

”Sally brukar alltid vilja ha Pippi på efter vår läsning vid nattning, men idag önskade barnen Alfons. Som det högg till i magen på mig när låtarna och berättarrösten pratade. Det bildades snabbt en klump i halsen som också hoppade till magen och gjordes om till kräkkänslor”, skriver hon.

Sångerna och berättelserna slungade henne tillbaka till uppbrottet.

”Det var ljust ute trots kväll och livet var upp och ner. Egentligen ville jag bara krypa ner hos någon av barnen och stanna där nära tills morgonen. Men det gick inte. Jag fick ingen luft hemma och behövde komma iväg och sova borta”.

”Känslorna är inte farliga”

I början var Isabella Löwengrip rädd för sorgen. Det har förändrats och i dag tar hon hjälp av vänner för att kunna gråta ut.

”Vissa kvällar som ikväll blir extra tuffa men jag tillåter mig att ha det så. Jag har börjat inse att känslorna inte är farliga. Och att allt måste ut för att kunna bli hel igen. Strax kommer grannarna Martina och Michaela över, ibland är det skönt att låta tårarna rinna i sällskap”, skriver hon.

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg gifte sig i augusti 2013.

Kändisparen som skilde sig 2017 00:45