’Bobbi Kristina fick missfall flera gånger’

Nu talar Nick Gordon ut om flickvännens död

Nick Gordon bryter tystnaden gällande flickvännen Bobbi Kristina Browns död.

I en intervju med Daily mail berättar han om den tuffa tiden.

– Jag klandrar mig själv för att jag inte hittade Krissy tillräckligt snabbt, säger han till tidningen.

Under torsdagen och fredagen kommer Nick Gordon, 26, låta sig intervjuas av Dr. Phil gällande Bobbi Kristina Browns bortgång. Men redan nu har Gordon brutit tystnaden om vad som hände i januari förra året.

Det var i badkaret i parets gemensamma hem i Roswell i Georgia som Bobbi Kristina hittades okontaktbar av en vän.

– Jag försökte rädda henne. När hon började spotta upp vatten trodde jag att hon skulle vakna, säger Nick Gordon till Daily mail.

Kvällen innan ska paret ha bråkat då Bobbi anklagat Nick för att ha festat med andra kvinnor. Men enligt Nick ska de ha blivit sams och somnat tillsammans.

Fick missfall

I intervjun berättar Nick även om en annan händelse som nästan ledde till hans flickväns död.

Bara kvällen innan Bobbis mamma Whitney Houston dog höll hon själv på att drunkna på samma hotell efter att ha somnat i badkaret.

– Whitney hittade henne, drog upp henne och sov i hennes säng den natten, säger han.

Paret ska, enligt Nick Gordon, haft planer på att gifta sig men drogerna kom emellan.

– Efter hennes mammas död tog hon droger för att lindra smärtan och skadade sig själv. Hon var ofta deprimerad. Vi fick flera missfall. Vi skulle ha älskat att ha barn men vi hade inte planerat det ännu, säger han.

Vidare berättar han hur nära paret var att gifta sig men att kön till tingshuset var för lång.

– Det var vad Bobbi Kristina ville. Hon ville berätta för folk att vi var gifta. Jag önskar att jag hade väntat i 30 minuter och gjort det, säger han till tidningen.

Kan inte gå vidare

Det var den 26 juli förra året som Bobbi Kristina dog 22 år gammal, efter att ha legat i koma i flera månader. Pojkvännen Nick kämpar fortfarande med det faktum att Bobbi är borta.

– Jag kan inte gå vidare från Krissy. Hon har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Jag vill inte gå vidare från det. Jag tror att hon är med mig varje dag. Jag pratar med henne hela tiden. Jag måste göra det för att inte bli tokig, säger han till Daily mail.

Publisert:

LÄS VIDARE