Lindorff dansar – trots skadorna

NÖJE

”Jag ska inte ge upp - nu ska jag dansa för er!”

1 av 5

I går fick hon ledas ut i tårar från repetitionerna.

Men redan i dag meddelar Linda Lindorff att hon kommer att dansa i morgonsdagens Let's Dance.

”Jag ska inte ge upp - nu ska jag dansa för er!”, skriver hon på Instagram.

Linda Lindorff har haft stora problem med sin höft, i och igår skadade sig tv-profilen rejält när hon repeterade inför fredagens ”Let's Dance”.

– Jag går runt och tänker att jag ska vakna imorgon och att det ska vara bra igen. Men jag vet ju att det inte är så. Det här är en sådan skada som inte går över, sade hon i tårar till Nöjesbladet i går.

Uppe på fötter igen

Nu meddelar Lindorff via Instagram att hon trots allt tänker göra ett försök i morgon.

I ett känslofyllt inlägg tackar hon följarna för den kraft de gett henne.

”Vill inte vara skadad. Men samtidigt så tänker jag att det ju bara är en muskel och min kropp har ju tack och lov så många fler kroppsdelar som ändå fortfarande funkar helt perfekt. Så nu är det slut med tårar. Ni har gett mig så mycket kärlek och den ger mig kraft. Jag ska inte ge upp - nu ska jag dansa för er! Min samba kommer kanske inte vara den vackraste ni sett men den kommer vara gjord med kärlek.”

I ett sms, under torsdagseftermiddagen, till Nöjesbladet förklarar Linda Lindorff att hon är i danslokalen med Kristjan och försöker hitta ett sätt att dansa med sin kropp i det skick som den är i nu.

– Många ändringar och en enklare koreografi. Det är en utmaning men jag känner ändå att jag vill försöka. Jag har fått så mycket stöd och kärlek och det har gett mig styrka. Jag vill dansa för alla som har gett mig omtanken. Jag ska göra mitt allra bästa, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM