Stjärnorna försvarar Kim Kardashian efter rånet

NÖJE

Realityprofilen hånas på Twitter

1 av 6

Kim Kardashian West, 35, hånas på nätet efter det väpnade rånet i Paris.

Nu ryter flera stjärnor ifrån och stöttar realityprofilen.

”Var snälla eller håll käften”, skriver komikern James Corden, 38.

Rånet, som ska ha inträffat under söndagskvällen i Kim Kardashian Wests tillfälliga boende i Paris, har fått stor uppmärksamhet i sociala medier. Den amerikanska realityprofilen har redan fått ta emot flera hånfulla och kränkande kommentarer.

”Kim Kardashian hotades med pistol på ett hotell i Paris. Mannen kommer att anklagas för att inte ha skjutit och räddat mänskligheten från sådan medelmåttighet”, skriver en användare på Twitter.

”Kim Kardashian blev hotad med pistol. Det är så roligt”, skriver en annan.

”Är en mor, dotter och fru”

Nu ryter flera kända profiler till mot näthatet som riktats mot Kim Kardashian West, rapporterar The Telegraph.

”Folk som skämtar om Kim Kardashian i kväll skulle behöva minnas att hon är en mor, dotter, fru och vän. Var snälla eller håll käften”, skriver den brittiske programledaren och komikern James Corden på Twitter.

”Är väldigt ledsen för Kim Kardashians skull. Måste varit en fruktansvärd upplevelse”, skriver programledaren Piers Morgan.

”Är inte roligt”

Modellen Chrissy Teigen gör samma sak.

”En del skit är inte roligt. Jag ser att ni försöker, men det är inte det. Kändisskap är intressant. Kändisar förväntas älska er samtidigt som de vet att ni skulle kunna göra en meme av deras död kropp för att få retweets”, twittrar hon.

Enligt uppgifter till nyhetsbyrån Reuters ska Kim Kardashian ha bundits fast på toaletten av fem män, men klarat sig utan fysiska skador. Gärningsmännen ska ha stulit smycken för miljontals kronor.

ARTIKELN HANDLAR OM