"Bachelor"-bråket tittarna inte får se

avHelena Trus

NÖJE

Det tittarna inte fick se från strandfesten i "Bachelor - när leken blev allvar"

1 av 7

Strandfesten förvandlades snabbt till ett svartsjukedrama.

Därför urartar strandfesten i "Bachelor - när leken blev allvar".

– Alkoholen kan ha gjort så att den redan irriterade stämningen trissades upp, säger Elisabeth Lindström.

De skålade med cocosnötdrinkar och dansade till livemusik. Men den glada stämningen på strandfesten under tisdagens "Bachelor-när leken blev allvar" blev inte långvarig.

Kort efter välkomstdrinken fokuserade  bachelorn Sebastian Ljungberg, 29, lite extra på en av de 18 kvinnliga deltagarna, Jennie Seling, 29.

Det fick flera av de övriga deltagarna  att reagera.

– Han bjöd in oss på fest, kom hit och prata med oss. Snälla, ni var på dejt i nio timmar i typ förrgår. Det är så själviskt av henne, det är så många här av tjejerna som vill prata med Sebastian. Varför bjuder du hit oss alla om du bara vill snacka med en tjej?, säger Elisabeth Lindström, 25, i programmet.

Hon fick medhåll av bland andra Malin Ljungberg, 26.

När stämningen trissades upp ytterligare fick det Jennie att gå ifrån festen.

– Nu ska hon gå och grina liksom, säger Malin i programmet.

– Hon satt och grät hela tiden, och jag va så här, ja, du har gjort fel, ta in det, säger Elisabeth.

Det tittarna inte fick se var varför Jennie gick från strandfesten en stund.

Det tittarna inte fick se

Strax innan hörde hon hur Elisabeth och Malin pratade om henne bakom hennes rygg.

– Jag kände att jag inte ville göra en stor grej av det, så jag valde att inte ta upp det. De tyckte att jag, det första jag gjorde på festen, hade roffat åt mig Sebastian då sanningen är att vi till en början var flera tjejer som stod och pratade med honom. Sedan droppade en efter en av, till slut stod vi där själva i några minuter. Men hela situationen blev påfrestande, jag blev ledsen och kände att jag behövde komma bort en stund från kamerorna så vi gick till toaletten en stund. Där och då kom det tårar, säger Jennie Seling till Nöjesbladet.

Bisarr situation

I eftersnacket "Bachelor-tjejerna avslöjar allt" kommenterar  Elisabeth att hon var aningen berusad på strandfesten.

Hur mycket spelade alkoholen in i bråket?

– Det trissar väl alltid i gång stämningar. Lägger han fokus på en tjej är det klart att det blir en irritation, och den trissas i gång ännu mer med alkohol,  säger Elisabeth till Nöjesbladet.

– Det var en bisarr situation. Vi försökte konfrontera  Jennie men hon ville inte prata, vilket jag kan förstå i efterhand, hon kände väl sig utsatt. Det var inte meningen att hon skulle bli ledsen, vi pratade aldrig illa om henne som person, bara om hur olustig situationen var, fortsätter hon.

Det tittarna inte får se är när Jennie Seling avböjde att prata mer om händelsen.

– När Elisabeth kom fram och ville prata kände jag att de hade haft sin chans samt att jag inte ville göra en större  grej av det. Då vände hon på klacken och sa att jag var feg, vilket man inte heller får se i tv. Jag var inte helt förstörd, men jag är en människa med väldigt mycket känslor och tyckte att det var jobbigt när jag hamnade i en sits då jag fick skit, trots att jag inte gjort något fel, säger Jennie.

Jennie fick en ursäkt efter festen

Efter bråket tog Sebastian Jennie åt sidan för att trösta henne.

– Han hanterade det hela väldigt bra. Det är klart att alla vill ha hans uppmärksamhet. Det blev en stor grej där och då. Men Malin och Elisabeth bad om ursäkt redan dagen efter och erkände att det blev en alldeles för stor grej. Jag känner inget ont mot dem i dag, säger Jennie.

"Bachelor"-Sebastian Ljungberg hade önskat att deltagarna agerat rakare mot honom.

– Jag tyckte att de borde ha kommit till mig och pratat direkt istället för att prata bakom Jennies rygg. Visst hade jag önskat att det varit lite gladare tongångar på festen men tycker ändå att det var ganska städat, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM