Miriam Bryant: ”Tommy ljög om sin ålder i fyra månader”

NÖJE

Sa att han var äldre – avslöjades under festkväll

1 av 4 | Foto: Jimmy Wixtröm
Miriam Bryant

Allt började med en bluff.

I senaste Värvet berättar Miriam Bryant att pojkvännen Tommy Hey ljög om sin ålder under deras fyra första månader – och avslöjades under en festkväll.

– Han blev jättemärklig, säger Miriam Bryant i podcasten Värvet.

Deras förhållande byggdes på en lögn, om än en vit sådan.

Och kanske var det bra, för nyligen firade Miriam Bryant ett år med sin tyska trummispojkvän Tommy Hey.

– Han ljög om sin ålder de fyra första månaderna av vårt förhållande. Han sa att han var äldre men han är fyra år yngre än mig. Nu låter det som att jag bryr mig, men det gjorde jag innan jag blev kär i någon som är fyra år yngre än mig, säger hon i senaste avsnittet av podcasten Värvet.

Avslöjades under festen

Hon är 25 och trodde att han var betydligt äldre än sina 21 år. Allt uppdagades under en festkväll.

– Vi skulle gå ut i Stockholm och jag sa åt honom ”nu måste du ta med dig ditt leg för de är inte lite stränga med det på Trädgården” dit vi skulle. Då blev han jättemärklig, det gick ganska fort innan jag förstod och frågade ”hur gammal är du?” och han satte händerna mot huvudet, säger Miriam Bryant i Värvet.

”Kommer inte vara förevigt”

Men de har varit oskiljaktiga, Miriam Bryants senaste singel ”Black car” handlar om hur paret möttes på ett dansgolv i Berlin när hon ”var hög” och frågade efter en cigarettändare och hur de sedan åkt runt i Berlin i hans svarta bil. Sedan mötet har hon flugit mellan Sverige och Berlin om så bara för 20 timmar ihop.

– Låten handlar ganska ordagrant om hur jag upplevde det. Vi är förmodligen ett resultat av att man bara vill ha någon att vara med för att man är ensam och det funkar bra nu, men vi kommer förmodligen inte vara med varandra för evigt, säger hon i Värvet.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!