”Stan får mig att känna mig lugn”

NÖJE

Skådespelerskan Demi Moore trivs i Stockholm

1 av 4 | Foto: HYLLAR SVERIGE Under onsdagen medverkade Demi Moore på en presskonferens i Stockholm för att göra reklam för hudvårdsprodukter. Det rådde strikt fotoförbud, men under de fem minuter hon svarade på frågor hann Moore hylla Sverige. ”Det är vackert här, det är bra mat och bra människor”, sade hon.

Demi Moore hann med både restaurangbesök och promenad genom Stockholm i går.

I dag medverkade hon på en presskonferens för att göra reklam för hudvårdsprodukter – men hon hann också hylla Sverige.

– Stan får mig att känna mig lugn, säger hon.

Lite försenad kom Demi Moore, 49, in i Spegelsalen på Grand Hotell i förmiddags. Inför 90 väntande skönhetsjournalister äntrade hon lokalen i en svart-vit-rödfärgad paljettklänning och svarta skor.

Det rådde strängt fotoförbud.

Moderatorn på konferensen hotade de närvarande journalisterna med att de skulle bli utkastade och få sina kameror beslagtagna av Moores vakter om de bröt förbudet.

– Hon såg fräsch och solbränd ut, mycket smink och väldigt slät hud, det är svårt att tro att hon fyller 50 år i år. Hon var smal men inte så utmärglad som man sett på bilder, säger Sofis Modes Anna Flytström som var på plats.

Demi Moore svarade på frågor under drygt fem minuter.

– Hon var väldigt lugn och skämtsam.

Vill se mer

Under gårdagen syntes hon hand i hand med en okänd man under en promenad i Kungsträdgården. Senare under kvällen åt hon middag tillsammans med ett sällskap på restaurangen Riche på Östermalm.

Men ingen av frågorna under presskonferensen berörde den mystiske mannen. Däremot fick hon frågor om hur hon trivs i Stockholm.

– Stan får mig att känna mig lugn. Det är vackert här, det är bra mat och bra människor. Jag är ledsen att jag inte hinner med mer sightseeing här, sa hon.

Superevenemang

Under kvällen kommer Moore att hålla ett tal inför 5000 inbjudna under företagets Oriflames evenemang i Globen.

Förutom Moore bjuds gästerna också på uppträdanden av Roxette och, enligt uppgifter till Nöjesbladet, schlagervinnaren Loreen.

Moore har efter uppbrottet med Aston Kutcher kopplats ihop med skådespelaren Martin Henderson, 37. Om det är Henderson som ögonvittnen sett Moore gå hand i hand med i Stockholm är dock inte bekräftat.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!