”Modern family”-stjärnan visar upp ärren efter operationen

avJakob Meijer

Sarah Hyland tvingades genomgå en svår njurtransplantation för sex år sedan.

Nu visar hon stolt upp operationsärren.

”Tack för att du är sann mot dig själv och visar oss att vi alla är vackra, oavsett ärr och kroniska sjukdomar”, skriver en följare till Hyland på Instagram.

”Modern family”-skådisen Sarah Hyland, som i hela sitt liv levt med en svår njursjukdom, genomgick 2012 en njurtransplantation efter att hennes pappa valt att donera organet.

Hyland tvingas än i dag ta mediciner, vilket hon tidigare berättat påverkar hennes utseende.

Hon har genom åren fått ta emot mycket hat och kommentarer om sin kropp. Men förra veckan, på USA:s nationaldag den 4 juli, tog Hyland tillfället i akt att slå tillbaka mot alla mobbare. På sin Instagram laddade hon upp bilder på sig själv i bikini där man tydligt ser hennes operationsärr.

Skådespelaren överröses nu med positiva reaktioner.

”Tack så mycket för att du visar upp dina ärr från transplantationen. Jag förbereder mig själv för en njurtransplantation. Att du visar dina ärr gör dig så mycket vackrare, och det visar din sanna styrka”, kommenterar en följare.

En annan skriver:

”Tack för att du är sann mot dig själv och visar oss att vi alla är vackra, oavsett ärr och kroniska sjukdomar. Jag hade min andra njurtransplantation för tre år se”.

Foto: AP
Sarah Hyland.

Fick avbryta inspelningen

Bilderna kommer bara ett par veckor efter att Hyland tvingades till sjukhus. Det var i juni som skådespelaren plötsligt fick avbryta inspelningen av nya filmen ”The wedding year” för att föras till sjukhus, där hon blev inlagd i närmare en vecka.

Hon avslöjade själv nyheten på Instagram då hon laddade upp en bild på sig själv och sitt uppsvullna ansikte.

”Ibland är en selfie mer än bara en bra vinkel eller för att känna sig söt. Till den här dagen bestämde jag mig för att dela med mig av sanningen. Hur smärtsam den är”, skriver hon till bilden.

ARTIKELN HANDLAR OM