Harry mitt i vansinnigt kimono-kaos

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:

Harry på väg att uppnå världsdominans

1 av 50
Harry i Japan

Harry tillsammans med One Direction fortsätter att ta över världen. Just nu håller Harry och hans vänner på att ta över Japan.

Harry Styles
Harry Styles

Japan vaknade idag till en roligare, mindre stel och en väldigt svängigare nation. Anledningen till Japans lyckorus beror på att Harry och hans evigt steppande vänner i One Direction har landat på Narita Airport. Självklart utbröt det kärlekskaos när Harry vandrade runt i flyplatskorridorerna och svängde som en tupp med sin galanta lugg. Och när Harry och hans vänner till den japanska nationens stora glädje tog på sig kimonos var glädjen rent av euforisk.

Svängde med kärleksplakaten

Väl dressade med kimonos tog bandet god tid på sig att möta fansen på flygplatsen. Harry överraskade japanerna med traditionella handsignaler, skrev autografer och var sådär trevlig som bara vår vän Harry kan vara. Fansen svarade glatt med att tjoa, stampa med fötterna och svänga med sin stora kärleksplakat. Niall, Harrys goda vän och bandkollega twittrade: ”Japan! Detta land är så coolt. stor kärlek till vår fans”

Nöjesbladet förtsätter att rapportera löpande om Harrys världsdominans    

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN