I huvudet på Beckham

NÖJE

Aftonbladet.ses läsare tror inte på Beckham

David Beckham har alltid varit mer än en fotbollsstjärna med specialiteten att skruva in frisparkar.

I kvällens dokumentär får vi följa honom på hans resa som ambassadör för det vackra spelet till USA.

Till skillnad från de flesta andra stjärnor inom fotbollen så är mannen med de giftiga frisparkarna inte bara av intresse för fotbollsälskare. David Beckhams äktenskap med Victoria "Posh" Beckham, var en bidragande orsak till hans enorma berömmels, men det fanns även en egen vilja att synas. Trendiga frisyrer och annorlunda kläder tydde på en stor medvetenhet kring sitt eget varumärke.

Ska han lyckas med det omöjliga?

I kvällens dokumentär får vi höra från Beckham själv om det kaotiska livet. Men även hur det har varit att spela i två av världens största klubbar (Manchester och Real Madrid). Men mest intressant är det kanske ändå att få höra hur hans nya karriär i USA där det är tänkt att han ska sprida glans över fotbollen. Om det lyckas vet vi ännu inte, men om det är någon som ska få amerikanarna att släppa basebollen och den amerikanska fotbollen, så är det Becks.

Posh står i vägen

Aftonbladet.ses läsare tror dock att det kan bli svårt för Beckham. Ungefär 59 procent tror inte på Beckham, trots att hans vistelse hittills har rönt enormt mycket uppmärksamhet. Signaturen PiratJohan tror att landet nationalsporter fortfarande är för starka:

"Nja... tror inte Han kommer lyckas så bra, USA är ju mer Baseball/Football/Hockey än fotboll".

Signaturen fiffi tycker att Davids fru Victoria har tagit för mycket av uppmärksamheten: "Om det inte vore för Posh skulle man antagligen beundra Beckham mer. Men hon är så otroligt utseendefixerad och kändiskåt att han också blir det".