Äntligen kommer Borats film

NÖJE

Monster och kultur - och Borat!

1 av 2 | Foto:  

Måndag

Springsteen intar Globen

Bruce Springsteen spelar i Globen och Juliette & The Licks på Debaser Medis i Stockholm. I SVT1 20.00 visas första delen av familjeskrönan ”En uppstoppad hund”, med bland andra Jonas Karlsson och Torkel Petersson.

Tisdag

Stöd cancerforskningen

Det har varit mycket Rosa bandet i år, och i morgon 20.00 direktsänds Cancerfondens stora gala i TV3. I SVT2 börjar nya konstprogrammet ”Arty” 20.30, för de lite pretentiösa.

Onsdag

Monster – på dvd

Pet Shop Boys och Lordi släpper varsin musik-dvd. I Kanal 5 fortsätter kidsen att ha ångest i nya avsnitt av ”OC” 21.00, och i SVT2 startar experimentella humorserien ”Humorlabbet” 22.30.

Torsdag

Justin – din värd på MTV

MTV Europe music awards går av stapeln i Köpenhamn och sänds direkt i MTV klockan 21.00. Tre andra tv-happenings är seriestarterna ”Shopping” (SVT2, 19.30), ”Lyxfällan” (TV3, 20.00) och ”Till salu” (Kanal 5, 20.00). Dessutom börjar tyska filmdagarna på biografen Sture i Stockholm.

Äntligen – Borat är här

Clint Eastwoods andra världskriget-rulle ”Flags of our fathers” får biopremiär. Precis som Sacha Baron Cohens ”Borat”. Och så lanserar TV4 två nya kanaler – TV4 Guld och TV4 Komedi.

Lördag

Vilken skräcknatt, SVT

Bunkra upp för en härlig natt i SVT1, som pepprar på med tre gamla hederliga skräckrullar – ”Exorcisten”, ”Terror på Elm Street” och ”Evil dead”. Blodbadet börjar 23.20.Ì´0;

Söndag

Nu bestämmer du utbudet

Tycker du att du har för lite att säga till om i tv-tablåerna? Ta chansen att rösta på söndag, då Discovery börjar med ”Söndags:doc”, där tittarna bestämmer vilka program kanalen ska visa. Läs mer på discoverychannel.se.

Karolina Fjellborg

ARTIKELN HANDLAR OM