Zac ny sexsymbol

NÖJE

Magnus Sundholm rapporterar från Hollywood

Foto: Flickdröm.

Det har snackats mycket om John Travoltas insats som Edna Turnblad i charmiga ”Hairspray”. Likaså om huvudrollsinnehavaren Nikki Blonsky.

Men den stora vinnaren är Zac Efron, 20.

Visserligen var han redan innan premiären i USA i våras drömkille för tiotusenstals småflickor. Men det är med rollen som Link Larkin han tagit klivet in i vuxenvärlden.

Hans medverkan i den just nu Sverigeaktuella musikalen har gjort honom till sexsymbol för både män och kvinnor.

Kärlek – eller prbluff?

Den politiska thrillern ”Rendition” med Reese Witherspoon och Jake Gyllenhaal i huvudrollerna fick en katastrofal starti USA i helgen. Intresset var så svagt att den bara nådde en niondeplats på biotoppen.

Troligtvis är det därför vi nu får höra om ännu en ”återförening” mellan de båda huvudrollsinnehavarna.

Kanske hoppas filmbolagets marknadsförare att kärleksrapporterna i olika medier ska göra oss sugna på rullen om amerikansk tortyr.

Prison break-gräl

Ett praktgräl mellan producenterna och Sarah Wayne Callies i ”Prison break” har tvingat fram en oväntad händelse i dramaseriens handling.

Orsak: producenterna ville bara lova henne halvtid i serien.

Callies – som porträtterar läkaren Sara Tancredi – svarade med att lämna Los Angeles där inspelningen sker. Inte ens när producenterna erbjöd sig att komma hem till henne i Kanada och spela in hennes scener lät hon sig bevekas.

Snart får ni i Sverige se hur manusförfattarna tacklat problemet.

ARTIKELN HANDLAR OM