Julklappspanik!

NÖJE

Vi hjälper dig med sista minutenklapparna

Har du panik? Bara ett par dagar kvar till julafton och inte en endaste julklapp är inhandlad? Lugn! Vi ger dig tipsen på sista minuten-klapparna som löser alla dina problem.

Stormarknad

På stormarknaderna finna allt och deras öppettider brukar vara ovanligt generösa dagarna före jul. Kläder eller skönhetsprodukter – här finns allt att tillgå! Passa även på att köpa fint inslagspapper och snöre så kommer ingen kunna gissa att klapparna är köpta på Coop Forum eller Ica Maxi.

Bensinmack

Bensinmackarna av idag har ofta mer än motorolja och torkarblad i sortimentet. Plocka på dig lite god choklad och andra delikatesser som finns att tillgå. Hitta en fin presentpåse eller en gammal låda som du sedan pyntar med s

nören och glitter.

Webbshoppar

Överröst med arbete och ingen tid att springa på stan? Webbshopparna är öppet dygnet runt och nu när det vankas jul brukar de flesta erbjuda expressleveranser. Är man riktigt snäll, och i tillräckligt stor knipa, kan de mindre webbshopparna kanske till och med skicka produkterna med bud samma dag.

Man tager vad man haver

Rota lite i gömmorna därhemma så hittar du säkert en bok, badskum eller något smycke som du kan tänka dig att avvara. Se till att presenten är i fräscht skick och lägg lite extra energi på ett roligt julrim eller ett fint julkort!

Re-gift

Runt jul byts det klappar till höger och vänster så sannolikheten är ganska stor att du redan fått något som du kanske inte direkt behöver. Vad fick ni för julklapp på jobbet? Kanske något som brorsan eller syrran kan bli glad för?

Skjuta på problemet

En klassiker när man är i klappknipa är skriva ett kort där man utlovar en teaterkväll, middag för 2 eller en weekendresa. Lägger du bara lite energi på ett fint kort och har för avsikt att faktiskt infria dina löften så är det här faktiskt en ultimat sista-minuten-klapp!

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode