The Island (tv-program)

Här är alla deltagare i svenska ”The island”

Alexandra Zazzi: “Wow! Robinson på riktigt”

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Deltagarna i svenska ”The island”.
Deltagarna i svenska ”The island”.

NÖJE

Här är de åtta som ska delta i en svensk version av det extrema överlevnadsprogrammet ”The Island”.

En av dessa är ”Robinson”-vinnaren från 1998, Alexandra Zazzi.

– När jag fick frågan om att överleva på en öde ö med endast de kläder jag stod i tänkte jag direkt: “Wow! Robinson på riktigt”, säger hon.

I början av augusti kunde Aftonbladet avslöja att Discovery+ är i full gång med att spela in en svensk version av ”The Island”.

Det går ut på att en grupp deltagare ska överleva på en öde ö utanför Panama helt isolerade från omvärlden, utan tillgång till mat, vatten eller andra förnödenheter i 14 dygn.

Till skillnad från exempelvis ”Robinson” så är det ingen tävling utan gruppen ska klara av att lösa vatten och mat – och helst överleva.

Filmandet sköter deltagarna till största delen själva men det finns också ett medföljande kamerateam som också lever under samma förutsättningar som deltagarna.

”Soldoktorn” och Graaf deltar

Aftonbladet kunde tidigare berätta att influencern Magdalena Graaf, sångerskan Lisa Ajax, Hollywoodfrun Maria Montazami, Mikael ”Soldoktorn” Sandström och skidåkaren Thomas Wassberg är klara för programmet.

Nu kan vi avslöja de resterande tre deltagarna som är tv-kocken Danyel Couet, ”Robinson”-vinnaren Alexandra Zazzi och komikern Klas Eriksson.

– När jag fick frågan om att överleva på en öde ö med endast de kläder jag stod i tänkte jag direkt: “Wow! Robinson på riktigt!” Jag älskar utmaningar och känner mig otroligt taggad inför ett äkta äventyr, utan skyddsnät. Detta är verkligen på riktig, säger Alexandra Zazzi i ett pressmeddelande.

Wassberg: Känns väldigt spännande

Den råbarkade skidåkaren Thomas Wassberg, som tidigare har valsat runt i tv i ”Let’s dance” iklädd paljetter, är laddad för utmaningen.

– Det känns som ett intressant äventyr utan tävlingsmoment eller utslagningar, och där det i stället helt enkelt gäller att vara en grupp, att överleva och att lösa mat och vatten utan givna förutsättningar. Det känns väldigt spännande, säger han.

När programmet ska sändas är inte bestämt och Discovery+ vet ännu inte om programmet får originalformatets namn ”The Island”.


Alla deltagare i svenska ”The island”

Thomas Wassberg, 65, före detta skidåkare.
Magdalena Graaf, 46, influencer.
Lisa Ajax, 23, artist.
Maria Montazami, 55, Hollywoodfru.
Mikael Sandström, 63, tv-doktor.
Danyel Couet, 48, tv-kock.
Alexandra Zazzi, 55, ”Robinson”-legendar.
Klas Eriksson, 36, komiker och skådespelare.

ANNONS

Hitta dina favoriter bland hundratusentals ljudböcker - prova Nextory gratis i 30 dagar!

Extern länk från Nextory

Gå till kampanjen

Publisert:

LÄS VIDARE

Spred munsår bland kändisarna

ÄMNEN I ARTIKELN

The Island (tv-program)

Alexandra Zazzi

Thomas Wassberg

Lisa Ajax

Magdalena Graaf

Maria Montazami

”Soldoktorn” Mikael Sandström