Bianca Ingrosso får egen talkshow

”En barndomsdröm som går i uppfyllelse”

Bianca Ingrosso stannar kvar tv-rutan.

I höst är hon aktuell med en helt egen talkshow – ”Bianca”.

– Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen, säger hon i ett pressmeddelande.

Den 14 oktober blir Sverige blir med ny talkshow.

– Hos mig ska man kunna prata om vad som helst, bara vara öppen och ärlig, säger Bianca Ingrosso, 27, i ett videoklipp på Instagram där hon avslöjar nyheten.

Både svenska och internationella gäster, som Bianca Ingrosso är lite extra nyfiken på, är bokade för talkshowen som har premiär i höst på Kanal 5 och Discovery+.

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso.

Fredrik Skavlan mentor

Bakom produktionen av ”Bianca” ligger talkshow-veteranen Fredrik Skavlan och hans produktionsbolag Monkberry. Skavlan verkar själv agera mentor åt Ingrosso, enligt videoklippet på Instagram.

– När hon nu sätter sig i stolen är det inte för att anpassa sig till genren, det är genren som får anpassa sig till henne. Bianca är kul, direkt, ärlig och spontan – egenskaper vi tror behövs för att ta talkshow in i en ny tid, säger Skavlan i ett pressmeddelande.

Fredrik Skavlan står bakom produktionen av ”Bianca”
Fredrik Skavlan står bakom produktionen av ”Bianca”

Lämnade ”Talang”-juryn

På Youtube berättar Bianca Ingrosso mer om sin talkshow, som hon vill ska vara både pampig och familjär.

– Jag känner att det har saknats, i den svenska tv-tablån, en talkshow med stor bredd, säger influencern.

I höstas lämnade Bianca Ingrosso sin stol i ”Talang”-juryn efter fyra år. Då sa hon att hon skulle fokusera på annat. Året dessförinnan hoppade hon av långköraren ”Wahlgrens värld”.

”Allt vackert har sitt slut”, skrev hon då på Instagram.

Bianca Ingrosso är dotter till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso. Hon är en av Sveriges största influencers med en följarskara på 1,3 miljoner på Instagram och 400 000 på Youtube.

I dag står hon bakom ett eget sminkmärke och lanserade nyligen ett smyckesföretag tillsammans med vännen Lovisa Worge.

Publisert:

LÄS VIDARE