Bianca Ingrosso om utbrändheten: ”Tappat mitt minne”

”Allt är lite suddigt”

Bianca Ingrosso lider fortfarande av men efter sin utbrändhet.

I ”Efter fem” berättar hon om symptomet hon kämpar med än i dag.

– Jag blev lite smått utbränd förra året och efter det har jag tappat mitt minne, säger hon.

Influencern och tv-personligheten Bianca Ingrosso, 27, är känd för att ha många bollar i luften. När hon nyligen gästade ”Efter fem” på TV4 fick hon frågan vad hon minns mest från året som gått. Ingrosso har då svårt att få fram ett svar.

– Jag har för det första väldigt dåligt minne, jag blev lite smått utbränd förra året och efter det har jag tappat mitt minne. Allt är lite suddigt, säger hon och fortsätter:

– Jag minns... Ja, vad minns jag? Det har varit mycket kameror, det minns jag.

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso gästade ”Efter fem” nyligen och pratade bland annat om hur hon tappat minnet.
Bianca Ingrosso gästade ”Efter fem” nyligen och pratade bland annat om hur hon tappat minnet.

Rädd för kameror

Nyligen berättade Bianca Ingrosso att hon hoppar av ”Wahlgrens värld” efter tio säsonger, något hon inte ångrar. Hon berättar att hon nästan har blivit lite rädd för kameror efter att så länge ha haft dem nära inpå livet.

– Det har varit skönt att få leva mitt liv utan att ett; behöva vara fin framför en kamera varje dag, men också att få vara lite privat. Jag har nästan glömt bort vad det är, säger Bianca Ingrosso.

Trots utbrändhet och dåligt minne är hon tacksam över det yrket hon har och har inga planer på att dra sig tillbaka helt.

– Jag tänker också att jag är ung och jag har inga barn så jag kan ju jobba så här mycket utan att det går ut över någon annan. Sedan när jag får barn då kan jag ta ett steg tillbaka, säger Bianca Ingrosso.

Publisert:

LÄS VIDARE