Schlager 2017

PRESENTERAS AV

Läsarna: De går vidare från deltävling 3 i Melodifestivalen

Så har Aftonbladets läsare röstat

Av: 

Louise Åström

NÖJE

Gammal är äldst.

Enligt Aftonbladets läsare blir det Owe Thörnqvist, 87, som går direkt i final i lördagens deltävling i Växjö.

Owe Thörnqvist vinner överlägset Aftonbladets omröstning kring vem som kommer att ta hem den tredje delfinalen i Växjö under lördagens mello. Med 64 procent av rösterna slår han Robin Bengtsson som förutspås hamna på en andraplats med 12 procent av rösterna.

För Nöjesbladet har Thörnqvist, som är Melodifestivalens äldsta artist, berättat att han egentligen spenderar vinterhalvåret i Florida. Inför sin medverkan har han laddat upp med träning flera gånger i veckan.

– Jag får inte gå ut och förkyla mig, jag dundrade på med lunginflammation i julas. Nu har jag fått upp flåset igen. I Florida har vi gym i fastigheten, där går jag tre gånger i veckan. Och vi har uppvärmd pool, så det blir twenty laps every morning, säger han till Nöjesbladet.

De hamnar sist

Enligt läsarna hamnar Jasmin Kara på en tredjeplats ikväll med sin låt ”Gravity”. Sämre ska det gå för debutanterna Anton Hagman och duon Bella & Filippa som alla tre medverkar i melodifestivalen för första gången.

Av de i skrivande stund, 2 561 personer, som röstat, tror bara strax över en procent att Anton Hagman går vidare till final.

ANNONS

Ellos Badkläder! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Markus Larsson: ”Som att Linda Bengtzing har startat ett alvmetalband”

ÄMNEN I ARTIKELN

Schlager 2017

Melodifestivalen

Anton Hagman

Owe Thörnqvist

Bella & Filippa

Robin Bengtsson

Florida