Raffiga klänningar och kärlek på Elle-galan

Bianca Ingrosso belönades för Årets look

1 av 8
NÖJE

Bianca Ingrosso vann ”Årets look”.

Men duon Borg och Peczynski stal uppmärksamheten på röda mattan.

För ett år sen hintade de om in kärlek på just Elle-galan.

Raden av svenska kändisar som ville synas på Elle-galan var lång.

Bland andra paret Anders Borg, 49, och Dominika Peczynski, 46. De dök upp tillsammans under förra årets Elle-gala och gick därefter ut med sitt förhållande.

I augusti berättade Dominika Peczynski för ”Värvet” att den forna finansministern fått henne att tro på tvåsamhet.
– Jag trodde inte på det på samma sätt förr. Att jag känt tanken att jag vill vara med någon resten av mitt liv. Det har jag inte känt förut. Det är fint.

I höstas flyttade de ihop.
– Jag har aldrig varit sambo innan. Jag är ju en ”late bloomer”. Jag mognar så sent i mitt liv. Jag har ju bott ihop men då har ägandet varit någons. Jag har aldrig haft ett gemensamt boende med någon, sa Peczynski till ”Värvet”.

Bianca Ingrosso, 22, belönades för Årets look med motiveringen: ”hennes look är naturlig och klassiskt feminin, men alltid med det lilla extra. Med frispråkig humor och befriande självdistans bjuder hon på sig själv ur alla vinklar – precis som en modern stilikon gör”.

Till Elle tackade hon läsarna som röstat fram henne.

– Megatack – verkligen! Vi är liksom nätkompisar, så verkligen, ett jättetack! Jag önskar jag kunde bjuda alla på en stor middag men jag vet ju inte hur många det är som röstat så det kanske blir för dyrt, säger hon.

Carolina Gynning, 38, dök upp i en ”boho chic”-dröm av Fadi el Khoury, som bland annat gjorde kronprinsessan Victorias och Marie Fredrikssons klänningar på prinsessan Madeleines bröllop 2013. ”Känner mig som en riktig hippiedrottning i kväll”, skrev hon på Instagram.

Linda Lindorff, 44, hade redan i god tid före galan hintat om ”nakenklänning och danska juveler”.

Idols Nikki Amini, 32, hade svidat om till storslagen klänning:

Anja och Filippa sken i kapp: