Här bryter Sussi ihop i ”Farmen”

”Det känns jäkligt jobbigt”

avRasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

”Farmen”-deltagaren Sussi Olssen saknar sin pojkvän.

I programmet bryter hon ihop i tårar.

– Jag tror att de flesta som är i ett förhållande inte vågar erkänna att man inte är någonting utan sin partner, säger hon till Nöjesbladet.

Egenföretagaren Sussi Olssen, 20, är en av deltagarna i årets ”Farmen” i TV4. Under onsdagens avsnitt hittar en annan deltagare, Momma Merzi, 30, henne i köket gråtandes.

– Jag trodde inte att det skulle vara så här jobbigt. Man inser hur beroende man är av sin partner. Jag är ingenting utan honom. Jag saknar honom väldigt mycket. Vi har aldrig varit borta ifrån varandra utan att kunna ha kontakt, säger Sussi i programmet och torkar tårarna.

1 av 4 | Foto: TV4
Sussi Olssen.

Bråket innan inspelningen

Momma Merzi försöker trösta henne och Sussi berättar om tiden innan hon åkte till programmet.

– Det som stör mig mest är att vi bråkade hela sista veckan förutom sista kvällen. Det sista han sa var: Måste du åka? säger hon i programmet.

”De andra blev nog lite trötta på mig”

När Nöjesbladet når Sussi Olssen berättar hon att hennes medverkan i ”Farmen” stärkte relationen mellan henne och pojkvännen.

– Jag tror att de flesta som är i ett förhållande inte vågar erkänna att man inte är någonting utan sin partner. Under ”Farmen” var det första gången vi var borta ifrån varandra. Jag var den enda som tydligt visade och pratade om min partner på gården och de andra blev nog lite trötta på mig, säger hon.

”Mådde väldigt dåligt”

Hon berättar att hennes pojkvän har hjälpt henne att må bättre.

– Jag mådde väldigt dåligt innan jag träffade honom. Han har alltid varit den starka av oss och han är min trygghet, säger hon.

”Farmen” sänds 19.30 måndag-torsdag på TV4 och TV4 Play.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen

TV4