Youtubestjärnorna tar en paus

Jake Paul och Tana Mongeau bryter upp

De gifte sig för ett halvår sedan.

Nu pausar Youtubestjärnorna Jake Paul och Tana Mongeau relationen.

”Vi är bästa vänner och just nu är det bäst för oss att fokusera på våra egna liv och se vad framtiden har att erbjuda”, skriver Jake Paul på Instagram.

Jake Paul, 22, och Tana Mongeau, 21, bryter upp tillfälligt. I går kväll berättade Youtubestjärnorna i varsitt Instagraminlägg att de tar en paus, skriver Daily mail.

Paret gifte sig i Las Vegas så sent som i juli efter att ha dejtat i tre månader.

”Okej, jag vet inte riktigt hur man skriver ett ’vi tar en paus’-inlägg och det är jävligt konstigt...jag är glad över att fortfarande kunna sitta bredvid Jake och skratta medan vi gör det här, men just nu tar vi en paus för att fokusera på våra egna galna liv”, skriver Tana.

Jake Paul, 22, och Tana Mongeau, 21.
Jake Paul, 22, och Tana Mongeau, 21.

”Är bitterljuvt”

Stämningen mellan profilerna verkar trots uppbrottet vara god.

”Våra vänner började spela sorglig musik medan vi skrev inläggen och vi skrattade ihjäl oss...det här är bitterljuvt men det är det bästa för oss just nu”, skriver Jake.

Jake Paul är en av USA:s mest framgångsrika Youtube-stjärnor med över 19 miljoner prenumeranter och har gjort sig känd för videor med galna stunts. De vilda upptågen drev grannarna till vansinne och de hotade så småningom att stämma honom. Det resulterade i att han fick sparken från huvudrollen i Disneys ungdomsserie ”Bizaardvark”.

Tana Mongeau fick en karriär i sociala medier när hon började publicera humoristiska klipp och inlägg om sitt liv.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN