Siv Cotton och ”Lyxfällan”-profilen är ett par

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Hollywoodfrun Siv Cotton och ”Lyxfällan”-profilen Patrik Wincent är ett par.

För Nöjesbladet berättar de om den plötsliga förälskelsen.

– Vi är kära och vi vill skrika ut vår kärlek, säger Patrik Wincent.

2018 blev Patrik Wincent programledare för TV3:s långkörare ”Lyxfällan” och blev kollega med bland andra Magnus Hedberg och Frida Boisen.

När TV-priset Kristallen delades ut på Cirkus i Stockholm i slutet av augusti samlades de olika kanalerna för gå på det som brukar kallas för en regelrätt branschfest.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att två av TV3:s profiler, nämnda Patrik Wincent, 45, och Hollywoodfrun Siv Cotton, 47, fann varandra på galan och de är numera ett par.

I skrivande stund är Patrick Wincent hos Siv i Los Angeles för att hälsa på sin nya kärlek.

– Vi träffades faktiskt på Kristallen. Vi var på TV3:s förfest, vi jobbar ju på samma företag, där vi hängde och käkade mat och vi kunde inte slita ögonen från varandra. Jag stod och snackade med min kollega Magnus och där var hon med de andra fruarna och vi tittade på varandra och sedan var det kört, säger Patrick på telefon.

Hela sällskapet gick sedan på själva galan, men Patrick och Siv hade svårt at koncentrera sig på vad som hände på scenen.

– Vi kände att vi ”connectade” väldigt hårt, nu är vi som två tonåringar, det känns helt overkligt och väldigt konstig, men samtidigt underbart och härligt.

1 av 3 | Foto: Shimoda
Siv Cotton och ”Lyxfällan”-profilen Patrik Wincent.

Det sägs att kärleken kommer när man minst anar det?

– Det är verkligen så. Vi rymde från Kristallen och jag sa ”vet du vad, nu sticker vi härifrån”, sedan snackade vi hela natten. Du skulle till Norge dagen efter och sedan vidare hem till LA. Vi hade kontakt i stort sett varje dag på Facetime. Efter ett tag kände jag att jag kan inte vara kvar här så jag fixade en biljett och åkte till LA och nu tänker jag vara här!

Ska du stanna där nu?

– Vi får se hur länge, men det känns bra. Jag måste ju jobba så klart, jag har mina föreläsningar och inspelningar, men vem vet? Just nu är det väldigt skoj, jag träffar Sivs kompisar och vi har varit i Santa Barbara och hängde där och har haft en fantastisk weekend, gått promenader längs stranden, ätit god mat och matat varandra... Det är verkligen som en tonårsförälskelse.

Vad är det bästa med Siv?

– Hon är en otroligt stark kvinna, men samtidigt mjuk och kärleksfull och generös. Hon har ett stort hjärta och är en fantastisk mamma. Hon har egenskaper som jag gillar och vi har väldigt djupa samtal. Sedan är hon otroligt kärleksfull och sexig, hon har allt!

Då måste vi fråga dig samma sak, Siv?

– Oh my God, jag visste att det skulle komma. Jag rodnar här i sängen. Han är supersmart, vi har fantastiska samtal om politik och viktiga saker. Men han är en fantastisk pappa och väldigt sexig och smart och kul att hänga med.

Det här var verkligen kärlek vid första ögonkastet?

– Det var ju det. Att träffa någon så pass snabbt och känna de här känslorna, det har jag inte gjort sedan 20-årsåldern eller ännu tidigare. Men det känns nästan lite farligt, det känns som man kan göra vad som helst. Det känns tokigt, men mycket bra. Vi är kära och vi vill skrika ut vår kärlek.

Att ni bor så långt ifrån varandra, hur ska ni lösa det?

– Vi försöker ses så mycket som möjligt nu. Det är enkelt att ta sig hit. Sverige är dessutom så kallt nu så det är inga problem att jobba härifrån, jag kan skriva min bok här och inspelningar med ”Lyxfällan” får jag sköta hemma i Sverige.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I första avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar veckans gäst Linda Lindorff allt om böndernas sexbrev.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om exempelvis samhällefrågor och politik? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka på länken för att anmäla dig.

ARTIKELN HANDLAR OM

Siv Cotton

Lyxfällan