Simon Hermansson om tuffa beslutet i ”Bachelor”

”Inte kul att behöva såra någon”

Simon Hermansson valde att ge sin sista ros till Patricia Hanjikova.

Det var ett tufft beslut.

– Jag var otroligt ledsen efteråt , säger han.

I finalen av ”Bachelor” stod Simon Hermansson inför ett jobbigt beslut att fatta. Han skulle dela ut den sista rosen till den tjej han fattat tyckte för mest. Valet föll till slut på Patricia Hanjikova. I programmet såg man att de kramades och kysstes.

– Det kändes väldigt skönt men också väldigt dåligt. Det var väldigt tufft att göra det valet jag gjorde. Det var inte kul att behöva såra någon av dem. Men samtidigt var det otroligt skönt att få dela ut min sista ros till den person som jag tycker om, säger Simon Hermansson.

”Otroligt ledsen”

Simon Hermansson menar att beslutet var ett av de svåraste han tagit i sitt liv. När han inte valde att ge rosen till Isabella Larka blev han nedstämd.

– Jag var otroligt ledsen efteråt och det tog lång tid innan vi kunde skicka upp Patricia till mig. Produktionen tjatade att vi måste fortsätta, men jag behövde samla mig, säger han.

Förklaringen till valet

Varför blev det Patricia och inte Isabella?

– Säg det... Den enda förklaringen jag har är att i slutändan var det så att Bella stängde sig, det blev lite för seriöst för henne. Patricia kastade ut allt och visade mer.

Var det som du tänkte dig att vara ”Bachelor”?

– Nej, går inte att föreställa sig hur det är. Det finns inte. Det går inte förbereda sig för en sådan här resa. Ingen kan vara förberedd på det. Hur trasig man blir.

Hur skulle du sammanfatta säsongen?

– Det var en berg- och dalbana. Resan har varit känslosam med mycket psykbryt, men väldigt rolig. Det har varit en jäkla rolig resa.

Patricias svar: ”Så himla glad”

Patricia Hanjikova förklarar hur hon kände när Simon delade ut rosen till henne.

– När jag fick den sista rosen kände jag mig så himla glad. Men om han inte hade gett mig rosen så tänkte jag att då hade jag fått söka vidare hemma, säger hon.

Simon Hermansson tog ganska lång tid på sig innan han valde Patricia.

– Han lekte ”allan ballan” och det gjorde mig lite upprörd. Man tänkte mycket på att det var en tävling, säger Patricia.

Var du nervös?

– Jag var så extremt nervös. Jag kunde inte ens prata och jag skakade.

Skulle du rekommendera andra att söka till programmet?

– Det är svart att säga. Det är lite jobbigt att vara där och inte ha kontakt med sin familj, samt att man måste vara tyst. Så jag skulle nog inte rekommendera det. Men för upplevelsens skull, absolut. Jag hade skitkul i huset.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I trettonde avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar Madeleine varför hon tog avstånd från Alexander efter slutvalet.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE