Alec Baldwin

Alec och Hilaria Baldwin väntar barn igen efter missfallen

Tredje graviditeten på 12 månader: ”Allt står väl till med den här lilla rackaren”

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

På kort tid drabbades de av två missfall.

Nu väntar Alec Baldwin och Hilaria Baldwin barn igen – för tredje gången på ett år.

”Jag ville dela det här med er. Nu kör vi igen”, skriver den blivande mamman på Instagram.

De drabbades av två missfall inom loppet av sju månader. Men nu väntar Alec Baldwin, 62, och Hilaria Baldwin, 36, barn igen, bara fyra månader senare, uppger People.

Den blivande mamman skriver själv om graviditeten på sin Instagram, där hon lagt upp ett videoklipp med sin mammamage och ljudet av den lillas hjärta som slår via ultraljud.

”Slå på ljudet. Jag låter babyn sköta snacket för jag har inte ord nog att uttrycka hur det här ljudet får mig att känna. Jag fick precis det härliga beskedet att allt står väl till med den här lilla rackaren. Jag ville dela det här med er. Nu kör vi igen”, skriver Hilaria Baldwin till videoklippet.

Alec och Hilaria Baldwin väntar barn igen.

Fyra barn sedan tidigare

Hilaria Baldwin, som är fitnessinstruktör och driver en föräldra-podcast har varit öppen med både längtan efter ett barn till och de tragiska missfall som familjen drabbats av.

I april för ett år sedan berättade hon hur läkarna under ett ultraljud konstaterade att det ofödda barnets hjärta inte längre slog, för att sen i september berätta hur paret återigen väntade barn.

Men i november drabbades de av ännu ett missfall, i fjärde månaden.

– Det är med stor sorg som vi i dag berättar att vi fick veta att vårt barn har dött efter fyra månader. Vi vill också säga att även om vi inte är okej just nu kommer vi att bli det, sa hon då i en video på Instagram.

Alec och Hilaria Baldwin har fyra barn sedan tidigare, Carmen Gabriela, 6, Rafael Thomas, 4, Leonardo Angel Charles, 3, Romeo Alejandro David, 2. Alec Baldwin har också dottern Ireland, 24, från sitt förhållande med Kim Basinger, 66.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Carolina Gynning om graviditeten: ”Vi har verkligen kämpat”

ÄMNEN I ARTIKELN

Alec Baldwin

Graviditet

Missfall