Nicole Falcianis glädje över att ”Paradise hotel” sänds – trots deltagarnas missnöje

Programledaren: De har trots allt valt att vara med

Publicerad 2023-03-03

Hon skulle äntligen få göra debut som programledare. Men några avsnitt in avbröts allt och drömmen fick ett abrupt slut.

Nu får Nicole Falciani revansch när ”Paradise hotel” kommer tillbaka.

– För min del känns det superroligt att den ska sändas och att folk ska få se vad vi gjorde där nere i Mexiko, säger hon.

Om ett par veckor kommer den skotade säsongen av ”Paradise hotel” ha premiär, över två år efter inspelningen.

Känslorna bland deltagarna är blandade, men för programledaren Nicole Falciani är det bara glada miner.

– Det var ju tråkigt när den skrotades, man la ner så mycket jobb på någonting, som ingen fick se. Så för min del känns det superroligt att den ska sändas och att folk ska få se vad vi gjorde där nere i Mexiko, säger hon.

Nicole Falciani.

Nöjd över att synas i rutan

Rättigheterna av programmet har köpts upp av ”Pluto tv” som valt att inte bara lägga upp de gamla säsongerna, utan även säsong 15 som spelades in, men så pågrund av misstankar om övergrepp i den tidigare säsongen, aldrig fick sändas.

– Det klart att jag som vanlig person förstår varför den avbröts men det var ju supertråkigt eftersom det var min debut som programledare, säger Nicole.

Hon säger att hon tycker det var rätt beslut eftersom det pågick en polisutredning. Men eftersom den nu är nedlagd ser hon bara positivt på att få synas i rutan igen.

– Jag älskar ju att stå framför kameran, annars hade jag inte jobbat som influencer som jag gör.

”Paradise hotel” säsong 14

”Kan kännas jobbigt”

Men alla deltagare har inte uttryckt samma entusiasm inför det kommande dramat som ska sändas ut till svenska folket.

– Jag kan absolut förstå att man tänker: ”Men Gud, jag var med i det här och sen så sändes det inte, och nu två år senare ska det sändas”. Det klart att det förmodligen kan kännas jobbigt, säger Nicole.

Hon säger att hon också fått ta sig en rejäl funderare för att komma ihåg vad som hände i säsongen, och att hon förstår att det kan vara skrämmande för deltagarna.

– Jag tänker att många av de deltagarna som är missnöjda och tycker det är ett dåligt beslut (att säsongen ska sändas) kan bero på att man är rädd och inte vet hur man kommer se ut och hur det kommer vara, säger Nicole.

Programledaren säger även att deltagarna trots allt själva valt att vara med, och att det bara gått två år sedan inspelning, inte tio.

Nicole Falciani.

Följarna taggade inför premiären

Nicole utlovar en säsong i ”sann gammal Paradise hotel-anda”.

– Det är mycket drama, intriger och det kommer hända en hel del oväntade grejer, avslöjar hon.

Och hennes följare har uttryckt sin glädje i hennes sociala kanaler.

– I mina kommentarsfält har det bara varit att folk längtat efter gamla ”Paradise hotel”. Jag tror faktiskt att tittarna är mest taggade av alla.

Men ifall det kommer spelas in nya säsonger, eller om det här är det sista som kommer visas av ”Paradise hotel” kan Nicole inte svara på.

– Jag vet bara att de köpt rättigheterna och att säsongen ska sändas. Mer än så vet jag inte. Jag har ingen aning om vad de pratar om och hur deras tankar går. Men nej det är nog bara att de köpt upp säsong 8 till 13, och nu även 15, säger hon.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln