Carola: ”Vilket kärleksliv?”

Den svenska stjärnan sätter plus på livet just nu – och överväger att skaffa hund istället för man

Carola Häggkvist.
Carola Häggkvist.

Karriären och framtidsplanerna får högsta betyg.

Men när Carola Häggkvist sätter plus på livet just nu blir det sämre än underkänt för kärlekslivet.

– Man kanske ska skaffa hund? Det får bli ersättningen, säger hon och skrattar.


Här är Carolas plusbetyg på...

...karriären Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Den är på topp. Jag var i toppform i tisdags (när hon spelade i Borgholm på Öland, reds anm), slutsålt inför kungafamiljen. Kan det bli bättre?

...hälsan Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

– En stark trea. Det är definitivt på gång uppåt. Vi simmade faktiskt en kilometer i havet igår. Jag kände av lite kramp, men det försvann så det känns väldigt bra i kroppen nu, eller bättre i alla fall. Jag har respekt för det, jag fick mig en tankeställare i våras så jag försöker tänka efter lite och jag behöver ta hand om mig.

...ekonomin Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Oj, det har jag inte ens tänkt på. jag är glad att jag kan köpa in en god middag till mina musiker så att vi kan fira lite före spelningen, att man kan bjuda in. Så en fyra kanske... jag kommer gärna upp lite till, säger hon och skrattar.

...kärlekslivet

– Vilket kärleksliv? Så är det liksom.

Det låter som en etta?

– Det låter som en nolla! Obefintligt! Mina mobiler lägger ner, jag kommer inte ens in på några datingappar längre, tänkte jag säga.

Hon skrattar stort och berättar hur hon fått bilskjuts av en fotograf på Öland och att de gått in i en smyckesbutik tillsammans. När de sen lämnade butiken hade en annan fotograf fått syn på dem.

– Det såg väl ut som att vi var ett par eller nåt, men det är vi ju verkligen inte, han hade bara erbjudit skjuts och varit trevlig. Men så kom vi ut där och blev tvungna att börja smyga för att inte den andra fotografen skulle följa efter och ta bilder. Jag fick be någon hämta mina saker i hans bil. Det är inte svårt att få napp, det kan jag inte säga. Men det har inte klickat nånstans för mig. Jag tror ju på de här sköna naturliga mötena. Det är det som är det roliga. Så just nu är det så med kärlekslivet, så är det väl när man har barn också. Man kanske ska skaffa hund? Det får bli ersättningen, säger hon och skrattar.

Carola uppträdde för Kungafamiljen på Solliden.
Carola uppträdde för Kungafamiljen på Solliden.

...det sociala livet Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– Det är ändå tre och en halv, fyra kanske. Det börjar bli lite socialt hemma i Steninge med grannarna, vi har börjat hänga lite mer. Man har sina smultronställen och även sina sommarvänner som man kan hälsa på med husbilen och så där. Efter spelningen ringde Brolin så där 23:54 och tyckte att vi skulle komma över och hänga hahaha. Det svåra är ju bara att mina vänner inte får tag i mig när jag lägger ifrån mig mina mobiler. Då missar jag en del.

...hemmet Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Det är supermysigt. Just där jag bor i Steninge, det är ju en perfekt sommarbostad, det grönskar och prunkar överallt. Och min dusch i syrenbusken funkar fint så det är underbart. ”Va, har du en dusch i syrenbusken?” Japp, ju lantligare desto bättre. Jag har skaffat en roddbåt förut och en SUP-bräda också nu, det är bra för knät också så jag kan stabilisera det och samtidigt komma ut lite på sjön, jag är ju en riktig badare. Så sommartid är det en riktig femplussare.

...framtidsplanerna Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Det är också en femma. Jag känner mig tryggt oviss på framtiden. Visst har man en ödmjukhet i att vad som helst kan hända, men också att jag är trygg i att det kommer bli nåt väldigt bra. Nu har vi sommarkonsert här Steninge slottspark i augusti, i jul blir det mer konserter och kanske nåt kring hösten också och sen nästa år... jag kan inte avslöja för mycket, men det blir en upptrappning inför 2023 då jag har 40-årsjubileum.

Läs fler kändisars plus på livet här

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE