Läckberg och Skölds beslut: Lägger ner bloggen

”Hinner inte med”

Av: Louise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:
Camilla Läckberg och Simon Sköld lägger ner sin gemensamma blogg.
Foto: Ola Axman
Camilla Läckberg och Simon Sköld lägger ner sin gemensamma blogg.

Camilla Läckberg hinner inte med parets gemensamma blogg.

Därför har hon och maken Simon Sköld nu bestämt sig för att lägga ner bloggen.

– Det har har varit ett svårare beslut än vi trodde, skriver paret i ett gemensamt inlägg.

Det har varit tyst på Camilla Läckberg och Simon Skölds gemensamma blogg i tre veckor. Fram tills nu. Det nygifta paret berättar nu i ett nytt blogginlägg med titeln ”Vårt sista inlägg”, att de beslutat sig för att lägga ner bloggen. Men beslutet har inte varit helt enkelt.

”Det har har varit ett svårare beslut än vi trodde, men Camilla har för mycket att göra just nu och hinner helt enkelt inte med att blogga längre”, står det i inlägget.

I inlägget berättar Simon att han kommer att fortsätta blogga på en annan plattform.

”Jag hoppas ni kommer följa med mig dit, även om jag förstår att vissa bara läste bloggen för Camillas inlägg”, står det i inlägget.

Gifte sig i hemlighet

Den 17 juni överraskade Camilla och Simon sina vänner på en stor fest då de avslöjade att de gift sig tidigare under dagen. Bröllopet ägde rum på Läckbergs landställe med den närmsta familjen och vännerna närvarande. Festen hölls på Skeppsholmen i Stockholm.

På bröllopsresan i New York bara dagar senare gifte de sig igen. Denna gång juridiskt. Anledningen var att de inte vågat söka hindersprövning tidigare med risk för att bröllopsplanerna skulle läcka ut.

Nöjesbladet har sökt Camilla Läckberg.

Publicerad:

LÄS VIDARE