De talar ut efter misstänkta övergreppet i kärlekssåpan: ”Jag är ett offer”

1 av 4
NÖJE

Skandalen i ”Bachelor in Paradise” blir allt större.

Nu talar de inblandade deltagarna ut för första gången.

– Jag är ett offer, säger Corinne Olympios i ett officiellt uttalande till People.

Nya uppgifter kring det som från början verkade vara en ”fyllegrej”, då deltagarna Corinne Olympios, 25, och DeMario Jackson, 30, ska ha haft sex i en pool inför kamerorna, pekar nu på att det kan röra sig om ett sexuellt övergrepp.

För första gången uttalar sig nu de inblandade deltagarna själva om det som hänt.

– Jag är ett offer, inleder Corinne Olympios sitt uttalande till People.

– Även om jag har lite minne av den kvällen, har något uppenbart dåligt hänt.

Kraftigt berusad

Det var i söndags som produktionsbolaget Warner Bros valde att stoppa inspelningen av den fjärde säsongen av amerikanska ”Bachelor in Paradise” på obestämd tid. Produktionen sa då att de skulle utreda en händelse som de beskriver som ”dåligt uppförande”. Men sedan dess har de valt att lägga locket på.

Corinne Olympios beskriver händelsen som ”sin värsta mardröm”. Olympios, som ska ha varit kraftigt berusad under inspelningsdagen, säger även att hon nu gör allt för att ta reda på sanningen.

– Samtidigt som jag får detaljer och fakta om vad som hände den där kvällen, har jag samlat en grupp av professionella för att det som hände den fjärde juni verkligen ska komma fram, och för att jag ska kunna fortsätta mitt liv, säger deltagaren, som anlitat både jurister och terapeuter.

”Mitt namn har dragits i smutsen

Snart efter att Corinne Olympios gett sin version, svarade DeMario Jackson med ett eget uttalande.

– Det är olyckligt att min person och familjenamn har dragits i smutsen den senaste veckan med falska påståenden och elaka anklagelser, säger han enligt People.

Jackson ska precis som Olympios ha anlitat jurister, för att rentvå sitt namn.

Det är ännu oklart om den fjärde säsongen av ”Bachelor in Paradise” blir av. Källor till People hävdar att inspelningen inte kommer tas upp igen.

ARTIKELN HANDLAR OM