Susan Sarandon

Susan Sarandon: Så håller jag mig vacker

”Jag röker inte. Åtminstone inga cigaretter”

Av: 

Benjamin Ekroth

NÖJE

Skådespelerskan Susan Sarandon, 70, betraktas av många som en av Hollywoods vackraste kvinnor.

Nu avslöjar hon hemligheten bakom sin skönhet.
– Jag röker inte. Åtminstone inga cigaretter, berättar hon för tyska Welt.

Hollywoodstjärnan Susan Sarandon fyller 70 i höst, men är mer aktiv än någonsin. I våras kom hon ut som bisexuell, hon tvekar inte att uttala sig i politiska frågor och är känd för sitt samhällsengagemang. På hennes Instagram-konto har hon senaste året publicerat bilder på allt från nya tatueringar till bilder på sig själv när hon går på musikfestivaler. Under våren har hon synts i rollen som Bette Davis i tv-serien ”The Feud”.
– Kritiker har det funnits gott om i mitt liv, men jag bryr mig helt enkelt inte. Det är bara min familjs åsikter som betyder något, säger Sarandon till Welt apropå uppmärksamheten runt henne.
På frågan om hur hon lyckas hålla sig så vacker svarar hon:
– Jag röker inte.
Har du aldrig rökt, frågar reportern.
– Jo det är klart, men inga cigaretter. För mig är cigaretter bara filmrekvisita. Att ta en cigarett på morgonen är fullkomligt otänkbart, som jag gjorde i rollen som Bette Davis.

Drömde inte om att bli skådis

Susan Sarandon berättar också att det egentligen inte alls var någon dröm att bli skådespelerska. Hon halkade in i yrket när hon följde med sin första make, skådespelaren Chris Sarandon, på en provfilmning.

– Agenten frågade mig om jag kunde komma tillbaka ensam. Det gjorde jag och hon skickade mig till nya provfilmningar. På så vis fick jag min allra första roll i en liten film, säger hon.
Efter äktenskapet med Chris var Susan länge gift med den 12 år yngre skådespelaren Tim Robbins. När paret gick skilda vägar 2009 blev hon tillsammans med den 30 år yngre Jonathan Bricklin.
– Hemligheten till ett bra förhållande är att man är känsliga för varandra, tycker jag. Att man kan säga när man blir sårad och att man kommunicerar med varandra. Det gör inte så många i dag, säger Sarandon till Welt.
På frågan vad den 70-åriga Sarandon skulle säga till sig själv som 18-åring svarar hon:
– Sluta oroa dig. Njut av att du är ung och underbar.
Benjamin Ekroth

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

LÄS OCKSÅ

20 största felbesluten i seriens historia - Game of thrones

Publisert:

LÄS VIDARE

Game of thrones 2017 – Allt du behöver veta

ÄMNEN I ARTIKELN

Susan Sarandon