Guns fräcka kupp – så ska hon få en selfie med Persbrandt

1 av 2
Hemköp-Guns fräcka försök att få Mikael Persbrandt som kund.
NÖJE

Inspelningarna av Filip och Fredriks film ”Tårtgeneralen” är i full gång i Köping.

Då passar affärsbiträdet Gun, 52, på. Med ett erbjudande som är skräddarsytt efter huvudrollsinnehavaren Mikael Persbrandt försöker hon locka in honom på Hemköp, där hon är anställd.

– Jag har alltid velat träffa honom, och har velat ta en selfie med honom i 10 års tid, säger hon till bblat.se.

Han ersätter Robert Gustafsson i Filip och Fredriks film 01:10

Det är numera extra kändistätt i Köping. Inspelningen av Filip Hammars och Fredrik Wikingssons filmatisering av boken ”Tårtgeneralen” är igång.

Gun, 52, vill väldigt gärna träffa skådespelaren Mikael Persbrandt, som gör huvudrollen som Hasse P. Som anställd på Hemköp i Köping har hon därför låtit skräddarsy ett erbjudande för idolen, i hopp om att han ska dyka upp i butiken och handla av henne.

– Jag har alltid velat träffa honom, och har velat ta en selfie med honom i 10 års tid. Han är en grym skådis. Han berör verkligen. Jag har sett så många filmer med honom, gått på flera teatrar, men jag har aldrig lyckats möta honom, säger hon till bblat.se.

Lockar med snus till halva priset

Hon har ställt upp en skylt utanför affären, där Mikael Persbrandt erbjuds en stock snus till halva priset. Erbjudandet gäller dock bara om han handlar av ”Gunsan” själv i post- och spelkassan.

– Jag hoppas verkligen att han nappar, och att han kommer in antingen i dag eller i morgon. Det kommer ut en ny skylt imorgon eftersom att jag slutar vid 12 då, säger hon till tidningen.

Persbrandt har sett skylten

Och budskapet har nått Mikael Persbrandt. På onsdagskvällen bekräftade att han hade sett erbjudandet, genom att lägga ut en bild på skylten på sin Instagram. Huruvida han gick in i butiken och köpte snuset av ”Gunsan” är dock ännu oklart.

Persbrandt-film dissas av biobesökarna 01:12
ARTIKELN HANDLAR OM

Köping

Hemköp

Snus