Nour El Refai

Män saboterade Nour El Refais humorshow

Terroriserade komikerns framträdande

Av: 

Andreas Hansson

NÖJE

Nour El Refais kväll blev en mardröm.

Tre män hade begett sig till hennes humorshow för att sabotera den.

”Jag var så arg och ledsen att jag bara stod och skrek och slog på saker”, skriver hon på Instagram.

Nour El Refai har gått i KBT-behandling för att våga stå på scenen.

När hon under gårdagskvällen skulle uppträda på humorklubben Norra Brunn i centrala Stockholm hände just det hon varit rädd för.

En grupp män hade satt sig längst framme vid scenen med den uppenbara avsikten att högljutt sabotera hela hennes show.

”Den ena, 30 cm ifrån mig, en kille som är dubbelt så stor som jag, sitter med sitt ben upp på scen och manspreadar, och minskar det lilla utrymme jag redan har. Han har benet upp, men han sitter ändå tydligt med huvudet vänt ifrån mig och pratar högt om hur dåligt han tycker det är”, skriver hon i ett långt och känslosamt inlägg på Instagram

Terroriserades under tio minuter

Hon är sedan flera år en av klubbens folkkära komiker. När hon bad mannen att ta ner benet eskalerade situationen. Han tog ner benet men blev än mer högljudd och pekade finger åt henne.

”Ingen i sällskapet säger åt honom att sluta. Han lutar sig bakåt, gäspar högt och tydligt och undrar när jag ska sluta prata. Snart sätter han upp sitt ben igen och jag står och kämpar för att behålla publiken. Han har rummet ifrån mig. Ingen skrattar. Det är dödstyst. Jag bombar. Första gången i mitt liv. Han fortsätter så hela mitt set som varar typ tio min. Tio ynka skitminuter där han högt i varje mening jag säger, öppnar sin mun för att säga något annat till någon annan för att överrösta mig”, skriver hon.

Skälldes ut av Schyffert

Därefter reste sig männen och lämnade högljutt lokalen. Henrik Schyffert, sambo till Nour El Refai, följde efter och skällde ut dem. Även Nour själv riktade kritik till dem från scenen.

– Hörni, ni är jättefina, men vi komiker som står här, vi står här med hjärtat utanpå kroppen och kämpar, och ni som medvetet vill sabotera, det är så jäkla taskigt, skärp er, sa hon.

Hon lämnade sedan scenen, så arg och ledsen att hon ”bara stod och slog på saker”. Efter att ha kärleksbombats av kollegorna valde hon att stanna kvar och dricka några öl ihop med dem, men ilskan finns ännu kvar.

”Det är inte ok. Jag ska inte bli behandlad så och igen ska bli det. Män som super i grupp, var snäll och uppfostra varandra och ta tydlig ställning när såna saker händer. Ni har ALLA varit med om det, fulla män som förstör andras kväll och njuter av det”, skriver hon.

”Gråtfärdig”

Samtidigt hyllar hon sina kollegor och Schyffert.

”Tack för att du följde efter och skällde ut dom, så som någon i deras sällskap borde gjort. Din lojalitet gör mig gråtfärdig”.

I inläggets kommentarsfält har hon fått stöd i ett stort antal kommentarer, bland annat från Lina Thomsgård, Åsa Jinder och Lars Ohly.

”Fan, ingen - allra minst du - ska behandlas så. ❤”, skriver han.

Nöjesbladet har varit i kontakt med klubbägaren Peppe Mazzella som inte fanns på plats på klubben i går och därför inte vill kommentera det inträffade.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

”Det är befriande att vara osexig”
Publisert:

LÄS VIDARE

GW:s kompisar – har nätverk av kändisar

ÄMNEN I ARTIKELN

Nour El Refai

Henrik Schyffert