Bindefeld om bebislivet: ”Hade inte föreställt mig detta”

Höll bebisen hemlig under inspelningen: ”Han är ett mirakel”

1 av 2 | Foto: MARCUS ERICSSON
Micael Bindefeld.
NÖJE

Micael Bindefeld höll sitt privatliv hemligt för ett år sedan.

Sedan dess har han gift sig med sin Nicklas, vant sig vid livet med sonen Simeon – och är stolt som en tupp.

– Att knyta an till någon på det sättet hade jag nog inte föreställt att jag skulle, säger han.

Under inspelningen av ”Fest hos Bindefeld”, som har premiär i kväll, höll Micael Bindefeld, 57, sin och maken Nicklas Sigurdssons, 47, kommande son hemlig. Väskan stod packad hela tiden ifall festfixaren skulle behöva åka.

I dag är Simeon nio månader och kärleken spirar i den lilla familjen.

– Det är fantastiskt att äntligen få bli pappa. Vår son är ett mirakel på väldigt många sätt. Han är oerhört härlig och sover hela nätterna. Hela processen att få barn har gått betydligt mycket mycket enklare och smidigare än vad jag någonsin vågat drömma om, säger Micael Bindefeld.

”Hade inte föreställt mig”

Det senaste året har varit en resa som börjat i osäkerheten kring allt som måste klaffa i och med ett surrogatmödraskap i USA. Det var också det som ledde till att de gifte sig för ett halvår sedan efter 20 år tillsammans utanför offentligheten. Men när det praktiska har lagt sig har Micael Bindefeld tagits med storm och överraskats av papparollen.

– Som blivande förälder kan man förbereda sig på det mesta men den enorma kärlek jag känner för Simeon och som jag känner att jag får i retur var jag fullständigt oberedd på. Att knyta an och växa ihop med någon så starkt hade jag inte föreställt mig att jag skulle göra.

Pojke som skrattar mycket

Efter att ha haft sitt privatliv undanskymt bubblar nu hans Instagramkonto av hyllningar till maken och sonen. En bild på vigselringar och en på babyfötter som han inte riktigt vill ska växa upp. De har fått en pojke som älskar vatten, och skrattar mycket.

– Han kryper intensivt och är väldigt sugen på att börja gå och försöker ställa sig upp. Han jollrar tvåstavigt med lite bla-bla. Han börjar bli väldigt snabb. Det är mycket sladdar och kontakter just nu, säger Micael Bindefeld.

ARTIKELN HANDLAR OM