Britt Ekland avslängd från flygplan

Stjärnan: ”Inget trevligt beteende”

avLinn Elmervik

1 av 3

Britt Ekland, 74, och hunden David Bowie skulle flyga från Los Angeles till Stockholm.

Då kunde flygbolaget inte hitta stjärnans bokning – och hon och det fyrbenta sällskapet tvingades av planet.

– Det var ganska pinsamt för både Bowie och Britt, säger en person på plats till Daily Mail.

Britt Ekland och David Bowie hade redan satt sig tillrätta på planet när problemen startade. En annan passagerare hade dubbelbokats på sätet som skådespelerskan reserverat åt sin hund – och det fanns inga lediga platser på resten av planet.

Trots att flygbolaget KLM hade skickat Britt Ekland en bokningsbekräftelse kunde de inte hitta hennes bokning. Till slut tvingades hon av planet eftersom hon inte ville resa utan sin fyrbenta vän.

– Det var ganska obekvämt för både Bowie och Britt. För att inte tala om pinsamt, säger en person på plats till Daily Mail.

Fick vänta på nästa flyg

I stället fick stjärnan ta ett annat flyg en dryg timme senare, och den nya biljetten betalades av KLM. Innan Britt Ekland klev på planet riktade hon skarp kritik mot flygbolaget på Instagram.

”Flyget som aldrig blev av. Avslängd av KLM och satt på Air France i stället. Inget trevligt beteende av KLM”, skriver hon.

Är en flitig flygpassagerare

Enligt Daily Mail är stjärnan en flitig passagerare hos KLM och hoppades att det skulle hjälpa henne.

– Britt har alltid varit väldigt lojal mot bolaget så hon hoppades att de skulle kunna hitta någon annan sittplats åt dem, men planet var fullt.

Nöjesbladet har sökt Britt Ekland via hennes agent.

ARTIKELN HANDLAR OM