”Game of thrones”-paret ska bli föräldrar

Rose Leslie och Kit Harington väntar barn

Av: Rosanna Berg

Publicerad:
Uppdaterad:
Rose Leslie och Kit Harington.
Foto: Joel Ryan / AP TT NYHETSBYRÅN
Rose Leslie och Kit Harington.

Gravidlycka för Jon Snow och Ygritte!

”Game of thrones”-paret Rose Leslie och Kit Harington väntar sitt första barn.

Nu visar Rose Leslie upp magen för första gången.

Brittiska skådespelaren Kit Harington, 33, även känd som Jon Snow i succéserien ”Game of thrones” och motspelaren Rose Leslie, 33, känd som Ygritte i serien ska bli föräldrar för första gången, rapporterar People.

Rose Leslie fotograferades nyligen för en intervju med brittiska Make magazine där hon visar upp bebismagen för första gången.

I intervjun berättar hon att de precis köpt en gammal herrgård på landsbygden i East Anglia, England. Efter många hektiska år i New York ser hon fram emot att tillbringa mer tid i naturen tillsammans med sin man och snart deras bebis.

– Det är ett privilegium att vara omringad av naturen, fågngelsång och häckar. Det är så fridfullt, säger hon.

Träffades på Island

Paret träffades 2012 under inspelningen av HBO-serien på Island. Rose Leslie kom in i serien där de senare spelar ett kärlekspar. Dessvärre fick den kärlekshistorien inget lyckligt slut.

Desto bättre gick det i verkligheten. Skådespelarna föll för varandra och efter en tids dejtande bekräftade de till slut att de var ett par.

Gifte sig i Skottland

I juni 2018 gifte de sig i slottet Wardhill i Aberdeenshire i Skottland som tillhör skotten Rose Leslies släkt sedan 900 år tillbaka.

– Om man redan är attraherad av någon och spelar föremålet för hennes kärleksintresse är det väldigt lätt att bli kär, sa Harington i en intervju med Vogue 2017.

Foto: Jane Barlow / TT / NTB Scanpix
De gifte sig i Skottland 2018.
Publicerad:

LÄS VIDARE