Youtube

Jeffree Star på sjukhus efter allvarlig bilolycka

”Voltade tre gånger”

Av: 

Moa Malmqvist

Jeffree Star vårdas på sjukhus efter en bilolycka. På bilden bredvid syns han tillsammans med sitt ex Nathan Schwandt.

Foto: Instagram

NÖJE

Jeffree Star vårdas på sjukhus efter en otäck bilolycka.

På sin Twitter skriver Youtube-stjärnan att bilen slog runt tre gånger efter att ha kört på svartis.

Varken droger eller alkohol ska vara inblandat, uppger polisen.

Youtube-stjärnan och influencern Jeffree Star, 35, ligger på sjukhus efter att han och vännen Daniel varit med om en allvarlig bilolycka i den amerikanska staden Casper.

I ett Twitter-inlägg skriver han att bilen voltade tre gånger, efter att ha kört på svartis. Enligt Wyoming-polisen ska varken droger eller alkohol vara inblandat i olyckan, skriver TMZ.

”För några timmar sedan var Jeffree och Daniel med om en allvarlig bilolycka, där bilen flippade tre gånger efter att ha kört på svartis. Vi kommer att uppdatera er när läkaren ger oss mer information. Så tacksam över att båda lever”, står det skrivet i inlägget på Jeffree Stars Twitter.

Känd för sminkrecensioner

På bilden i inlägget syns Youtube-stjärnan ligga på en brits med ett nackskydd. Olyckan ska ha ägt rum runt halv nio på morgonen, lokal tid, och Jeffree körde sin rosa Rolls Royce.

Influencern är känd för sina sminkvideos och sminkrecensioner på sin Youtube-kanal, som har hela 17 miljoner följare. Han är också grundare till sminkmärket Jeffree Star cosmetics, som säljer produkter för närmare en miljard kronor om året, enligt Forbes.

I början av året bekräftade Jeffree Star att han och pojkvännen Nathan Schwandt, 26, gjort slut efter ett femårigt förhållande.

ANNONS EXTERN LÄNK

Nu är det rea hos Cervera: 30-50 % rabatt på utvalda varor!

Cervera

Foto: Instagram/Jeffree Star
insta
Publisert:

LÄS VIDARE

Youtubestjärnan bekräftar uppbrottet med pojkvännen

ÄMNEN I ARTIKELN

Youtube