Jake Paul anklagas för sexövergrepp

Tiktok-stjärnan Justine Paradise: Trodde han skulle sluta om jag inte ville göra något mer

Publicerad:
Uppdaterad:
Jake Paul.
Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN
Jake Paul.

NÖJE

Youtubestjärnan Jake Paul, 24, anklagas för sexuella övergrepp.

I en Youtubevideo uppger Tiktok-profilen Justine Paradise, 24, att Paul tvingade henne att utföra oralsex trots att hon sa nej.

– Det är inte okej på något plan alls, säger hon.

Övergreppet ska ha genomförts i Jake Pauls hem i Kalifornien sommaren 2019, skriver People. I en 20 minuter lång Youtubevideo berättar Justine Paradise att hon och Paul hade blivit presenterade för varandra av en gemensam vän och börjat messa och umgås.

Vid tillfället var hon i huset där Paul bodde tillsammans med några vänner samtidigt som några av dem spelade in musik i en studio.

– Jake drog in mig i ett hörn av studion och började kyssa mig. Jag var okej med det. Jag tyckte han var söt, säger hon.

Foto: YOUTUBE
Justine Paradise.

Tvingad till oralsex

De gick så småningom in på Jakes Pauls rum.

– Sex är väldigt speciellt och viktigt för mig. I normala fall respekterar alla mig när jag inte vill göra sexuella saker så jag trodde att det var okej om jag gick in i hans rum. Jag trodde att det skulle vara okej att kyssa honom, eftersom jag trodde att han skulle sluta om jag inte ville göra något mer.

Justine Paradise och Jake Paul ska sedan ha förflyttat sig till hans säng där Paul började ta på Justine trots att hon sa nej. Youtubestjärnan ska sedan tvingat henne att utföra oralsex på honom.

– Han bad inte om samtycke eller någonting. Det är inte okej. Det är inte okej på något plan alls, säger hon.

”Nödvändigt att dela med mig”

Paradise uppger att hon dagarna efter händelsen försökte prata med Paul om det som inträffat men att hon aldrig fick några svar på sina sms. Hon har tänkt på övergreppet varje dag sedan dess, men varit rädd för att berätta om det offentligt.

– Men jag vet också att det är nödvändigt att dela med mig av den här informationen, så att det kanske kan rädda någon som skulle kunna hamna i min sits i framtiden.

Jake Paul är en av USA:s mest framgångsrika Youtubestjärnor med över 20 miljoner prenumeranter. Justine Paradise har över 500 000 följare på Tiktok.

Jake Paul nekar till anklagelserna och uppger att han funderar på att vidta egna rättsliga åtgärder.

– Samtidigt som andra redan har börjat slå hål på anklagelserna har vår klient kategoriskt nekat till allt och har alla intentioner att aggressivt motbevisa anklagelserna och driva rättsliga åtgärder mot de som är ansvariga för att förtala honom. Vår klient anser att eventuella falska anklagelser minskar trovärdigheten hos dem som verkligen har blivit utsatta för brott, säger Youtubeprofilens advokat Daniel E. Gardenswartz till TMZ.

Publicerad:

LÄS VIDARE