Carolina Neurath

Carolina Neurath och fotbollsproffset Pierre Bengtsson är ett par

SVT-profilen kär igen efter tuffa skilsmässan

Av: 

Anna & Hans Shimoda

NÖJE

Carolina Neurath har mött kärleken igen.

För Aftonbladet bekräftar SVT-profilen exklusivt relationen med fotbollsproffset Pierre Bengtsson.

”Jag kan bekräfta att det stämmer, vi har känt varandra sen i januari, träffats mer seriöst sen i mars men mer än så vill jag inte kommentera i nuläget”, skriver hon i ett sms.

Carolina Neurath bekräftar relationen i ett sms.
Carolina Neurath bekräftar relationen i ett sms.

SVT-profilen och författaren Carolina Neurath, känd från ”Morgonstudion” och ”Ekonomibyrån”, har mött kärleken i 33-årige fotbollsspelaren Pierre Bengtsson, något Expressen var först att rapportera om.

– Det stämmer att de är ett par, säger Bengtssons agent Patrick Mörk till tidningen.

Pierre Bengtsson som är proffs i FC Köpenhamn är en del av det svenska landslaget som möter Spanien nästa vecka när slutspelet i EM 2021 har premiär.

För Aftonbladet bekräftar Carolina Neurath exklusivt relationen.

”Jag kan bekräfta att det stämmer, vi har känt varandra sen i januari, träffats mer seriöst sen i mars men mer än så vill jag inte kommentera i nuläget”, skriver hon i ett sms.

Den 33-årige fotbollsspelaren ingår i Sveriges EM-trupp.

Prisbelönta Carolina Neurath fick sitt stora genombrott som journalist när hon som anställd på Svenska Dagbladet var nyhetsledande reporter under bevakningen av HQ Bank och dess fall. Hon skrev sedan boken ”Den stora bankhärvan: finansparet Hagströmer och Qvibergs uppgång och fall”, där hon pekar ut Mats Qviberg som ansvarig. Boken gav henne en nominering till Guldspaden. Hon har även fått Stora Journalistpriset för sitt arbete med Räntekartan samt skrivit ytterligare några böcker.

Privat var hon tidigare gift med Niclas Engsäll som hon har två döttrar med. De gick skilda vägar i somras efter tre års äktenskap.

– Jag kommer alltid bara prata gott om honom, men om jag ser till mig själv och vad jag gör för fel är jag absolut inte perfekt att leva med. Jag har ett stort behov av att jobba, skriva, träffa kompisar och träna. Jag är inte heller så romantisk som person och det kan nog skapa en irritation och en frustration i en relation.

ANNONS

Hitta dina favoriter bland hundratusentals ljudböcker - prova Nextory gratis i 30 dagar!

Extern länk från Nextory

Prova här


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

De var otrogna – fångades på bild

ÄMNEN I ARTIKELN

Carolina Neurath

Pierre Bengtsson